Προτάσεις για Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας - WorkCamps

Eυκαιρίες για εθελοντισμό σε όλο τον κόσμο, όλο το χρόνο, από την ΕΛΙΞ…

 

Στην σελίδα αυτή η ΕΛΙΞ σας ενημερώνει για ευκαιρίες εθελοντισμού στην Ελλάδα και όλο τον Κόσμο για όλο τον χρόνο. Σε αυτά μπορούν να συμμετέχουν κάτοικοι τόσο από την Ελλάδα όσο και από την Κύπρο μέσω της ΕΛΙΞ. Τα Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας - WorkCamps μπορούν να έχουν διάρκεια από 15 ημέρες έως 12 μήνες.


Στις αρχές κάθε Μαρτίου η ΕΛΙΞ και ολες οι οργανώσεις του διεθνούς δικτύου Alliance of European Voluntary Service Organizations κάνουν την ετήσια συνάντηση προετοιμασίας για την ανακοίνωση των θερινών Προγραμμάτων Εθελοντική Εργασίας, ανταλλάσσοντας πληροφορίες κάνοντας συμφωνίες προκειμένουν να ετοιμάσουν εκατοντάδες καινούργια και συναρπαστικά προγράμματα που στην συνέχεια "φορτώνονται" και μπορείτε να τα βρείτε στην Μηχανή Αναζήτησης Προγραμμάτων της ΕΛΙΞ.  

Με τόσες προτάσεις η επιλογή μπορεί να είναι δύσκολη, όποτε ετοιμάζουμε λίστες (WeekList) με επιλεγμένα προγράμματα και ιδιαίτερο ενδιαφέρον κάθε εβδομάδα (δείτε παρακάτω).

Αν χρειάζεστε βοήθεια ώστε να βρείτε το ιδανικό πρόγραμμα που σας ταιριάζει, μπορείτε να μας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Είναι το όνειρό σου να κάνεις ένα εθελοντικό πρόγραμμα στην Ισπανία?

Θέλεις να βελτιώσεις τα Ισπανικά σου ενώ κάνεις κάτι αξιόλογο αλλά και διασκεδαστικό?

Θέλεις να γνωρίσει μια άλλη χώρα?


Η ΕΛΙΞ σου δίνει την δυνατότητα να επιλέξεις ανάμεσα σε 80 διαφορετικά προγράμματα στην Ισπανία αυτό το καλοκαίρι.

 

Ανακάλυψε την μοναδική ομορφιά της χώρας αυτής, την πλούσια ιστορία και παράδοσή, μάθε μέσα από τις διαφορετικές γλώσσες και κουλτούρες της, την φυσικής της ομορφιά αλλά και τις μικρές της

Read more

Η ΕΛΙΞ προσφέρει κάθε χρόνο περισσότερα από 100 προγράμματα για εφήβους σε όλη την Ευρώπη αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο μέσα από την Μηχανή Αναζήτησης σε στενή συνεργασία με τις οργανώσεις που συνεργάζεται σε όλο τον κόσμο.

 

Έφηβοι από την ηλικία των 14 χρονών μπορούν να συμμετέχουν σε εθελοντικά προγράμματα και ως ενεργοί πολίτες να προσφέρουν στις τοπικές κοινωνίες αλλά και να ανακαλύψουν νέους πολιτισμούς. Την ίδια στιγμή που γνωρίζουν νέους φίλους θα έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν

Read more

Η ΕΛΙΞ ετοίμασε για εσάς και σας παρουσιάζει, όλα τα προγράμματα που αφορούν την υποστήριξη και υλοποίηση Φεστιβάλ (FEST) και άλλων καλλιτεχνικών (ART) δράσεων σε όλο τον κόσμο.

 

Για όλους εσάς αλλά και για Εφήβους, σε Αγγλία, Αυστρία, Βέλγιο, Δανία, Εσθονία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Τσεχία, Πορτογαλία, Ρωσία, Σερβία, Ισπανία, Ελβετία, Ουκρανία, Ιαπωνία, Κορέα και ΗΠΑ.

 

Τα προγράμματα αυτά, εθελοντικής εργασίας, είναι ίσως τα πιο περιζήτητα και αυτά που οι διαθέσιμες θέσεις για

Read more

Η 12η Μαρτίου είναι μια ανάσα κοντά, όπου όλα τα καλοκαιρινά προγράμματα θα ανακοινωθούν.

 

Όμως ήδη, σιγά σιγά, κάποια προγράμματα εθελοντικής εργασίας στο εξωτερικό για τα τέλη της άνοιξης και τον Ιούνιο είναι ήδη εδώ. Ετοιμάσαμε μια λίστα με 8 από αυτά και σας τα παρουσιάζουμε.

 

Μην ξεχάσετε βέβαια την μεγάλη ανοιχτή παρουσίαση όλων των καλοκαιρινών προγραμμάτων που έχουμε ετοιμάσει στις 13/3, σας περιμένουμε.

 

Ιταλία
1. LEG-MTV01, WELCOME AT THE HOUSE IN THE FOREST 1, MTV,

Read more

Ένας μήνας έμεινε έως την ανακοίνωση των καλοκαιρινών προγραμμάτων εθελοντικής εργασίας στις 12 Μαρτίου.

 

Όμως υπάρχουν εκπληκτικές προτάσεις και για την άνοιξη.

 

Αυτή την εβδομάδα η ΕΛΙΞ διάλεξε 7 προγράμματα και σας τα προτείνει, στη Σερβία, την Ιταλία, την Ισπανία, τη Γερμανία αλλά και την Κένυα. Δες τις αναλυτικές περιγραφές πάρε ιδέες και διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει.

 

Μην ξεχνάτε τις ημέρες “VolunTea”, η ΕΛΙΞ κάθε εβδομάδα οργανώνει στα γραφεία της συναντήσεις

Read more

Η ΕΛΙΞ αναζητά 6 εθελοντές, ηλικίας 16+, για να συμμετέχουν στο πρόγραμμα εθελοντικής εργασίας στην Κέρκυρα με σκοπό την συντήρηση του “International Center of Inclusion” από τις 6 έως τις 17 Μαρτίου 2018.

Εταίρος:
Η Wilde Rose (το Άγριο Ρόδο), είναι ένα διαπολιτισμικό δίκτυο νεολαίας, που ανήκει στην Ένωση Γερμανών Προσκόπων (BDP). Είναι ενταγμένο σε ένα μεγάλο δίκτυο οργανώσεων για νέους που αγαπούν τη φύση και τη ζωή σε αυτή, τη μουσική και το χορό από όλο τον κόσμο, τη γνωριμία και τη

Read more

Η ημέρα σταθμός για αυτή τη χρονιά πλησιάζει, η 12η Μαρτίου, η στιγμή της ανακοίνωσης όλων των καλοκαιρινών προγραμμάτων εθελοντικής εργασίας.

 

Για τις ή τους ανυπόμονους ή για αυτές ή αυτούς που έχουν να ξεκλέψουν λίγες μέρες την άνοιξη τους προτείνουμε αυτή την εβδομάδα μια σειρά από εκπληκτικούς προορισμούς αλλά κυρίως προγράμματα με πολύ ενδιαφέρουσα θεματολογία.

 

Δείτε τις παρακάτω 10 προτάσεις μας για στην Γερμανία, το Βέλγιο, την Ινδονησία, την Ταϊλάνδη και την Ιαπωνία

Read more

Εγγραφείτε στο NewsLetter της ΕΛΙΞJoomla Extensions powered by Joobi

logo flickrVisit ELIXgr on youtubeFollow ELIX on Google+Follow ELIX on twitterFollow ELIX on Facebook