Προτάσεις για Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας - WorkCamps

Eυκαιρίες για εθελοντισμό σε όλο τον κόσμο, όλο το χρόνο, από την ΕΛΙΞ…

 

Στην σελίδα αυτή η ΕΛΙΞ σας ενημερώνει για ευκαιρίες εθελοντισμού στην Ελλάδα και όλο τον Κόσμο για όλο τον χρόνο. Σε αυτά μπορούν να συμμετέχουν κάτοικοι τόσο από την Ελλάδα όσο και από την Κύπρο μέσω της ΕΛΙΞ. Τα Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας - WorkCamps μπορούν να έχουν διάρκεια από 15 ημέρες έως 12 μήνες.


Στις αρχές κάθε Μαρτίου η ΕΛΙΞ και ολες οι οργανώσεις του διεθνούς δικτύου Alliance of European Voluntary Service Organizations κάνουν την ετήσια συνάντηση προετοιμασίας για την ανακοίνωση των θερινών Προγραμμάτων Εθελοντική Εργασίας, ανταλλάσσοντας πληροφορίες κάνοντας συμφωνίες προκειμένουν να ετοιμάσουν εκατοντάδες καινούργια και συναρπαστικά προγράμματα που στην συνέχεια "φορτώνονται" και μπορείτε να τα βρείτε στην Μηχανή Αναζήτησης Προγραμμάτων της ΕΛΙΞ.  

Με τόσες προτάσεις η επιλογή μπορεί να είναι δύσκολη, όποτε ετοιμάζουμε λίστες (WeekList) με επιλεγμένα προγράμματα και ιδιαίτερο ενδιαφέρον κάθε εβδομάδα (δείτε παρακάτω).

Αν χρειάζεστε βοήθεια ώστε να βρείτε το ιδανικό πρόγραμμα που σας ταιριάζει, μπορείτε να μας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Θέλεις να αποκτήσεις εμπειρία μέσα από την συμμετοχή στα κοινωνικά προγράμματα της ΕΛΙΞ, θέλεις να ζήσεις και να συνεργαστείς για 15 ημέρες με μια διεθνή ομάδα εθελοντών, θέλεις να νιώσεις την χαρά και την ικανοποίηση της προσφοράς σε παιδιά, θέλεις να γίνεις μέρος της μεγάλης οικογένειας των εθελοντών της ΕΛΙΞ?...

 

Αν ναι τότε δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή σε ένα από αυτά.

Η ΕΛΙΞ κάθε χρόνο από το 1987 αλλά και φέτος, οργανώνει στην Ελλάδα 10 Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας –

Read more

Η ΕΛΙΞ σας παρουσιάζει τα 21 καλύτερα εθελοντικά προγράμματα τριών χωρών Σερβίας, Τσεχίας και Σλοβακίας και ήταν δύσκολη επιλογή καθώς υπάρχουν πάρα πολύ καλές προτάσεις.


Όσοι από εσάς έχουν ταξιδέψει στις χώρες αυτές γνωρίζουν καλά το γιατί...


Οι επιλογή ενός τέτοιου προγράμματος έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και μπορεί κάποιος να βρει και εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης προς τις χώρες αυτές καθώς υπάρχουν αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους και τρένα.

 

(κάνοντας κλικ επάνω στο όνομα του

Read more

Η Ιταλία αποτελεί αδιαμφισβήτητα έναν από τους αγαπημένους και περιζήτητους προορισμούς των εθελοντών της ΕΛΙΞ!

 

Η ΕΛΙΞ διάλεξε και σου προτείνει τα 15 καλύτερα καλοκαιρινά προγράμματα για όλους και για εφήβους ανάμεσα σε 91 εκπληκτικά προγράμματα εθελοντισμού που υπάρχουν στην Ιταλία.

Είτε έχεις ξαναπάει είτε θα είναι η πρώτη σου επίσκεψη, ένα είναι σίγουρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε αυτά τα προγράμματα θα ζήσεις μια αξέχαστη εμπειρία, όπως πολλοί άλλοι τόλμησαν!

Η παρακάτω λίστα σε κάθε

Read more

Η ΕΛΙΞ έχει επιλέξει τα καλύτερα 9(+14) για ενήλικες και 4 για εφήβους από 193, Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας στη Γαλλία για αυτό το καλοκαίρι! Οι τομείς εργασίας ποικίλουν.

 

Η υποστήριξη φεστιβάλ, η ανακατασκευή-συντήρηση κτιρίων, η διάνοιξη μονοπατιών, κοινωνικά είναι μόνο μερικά από αυτά για να επιλέξεις και να προσφέρεις εθελοντική εργασία στην Γαλλία.

Μην ξεχνάτε η Γαλλία είναι ένας δημοφιλής προορισμός που πολλοί επιλέγουν και οι θέσεις κλείνουν νωρίς, οπότε θα πρέπει να κινηθείτε

Read more

Η ΕΛΙΞ ετοίμασε για αυτή την εβδομάδα λίστα με 21 εθελοντικά προγράμματα για εφήβους και νέους, 13 έως 26 ετών. Όλα τα προγράμματα αφορούν την υποστήριξη και υλοποίηση Φεστιβάλ (FEST) και άλλων καλλιτεχνικών (ART) δράσεων στην Σερβία την Γερμανία την Γαλλία, την Τουρκία και την Ισλανδία.

Τα προγράμματα αυτά, δεν είναι τόσα πολλά και είναι πολύ δημοφιλή για αυτές τις ηλικίες και οι διαθέσιμες θέσεις για εθελοντές κλείνουν πολύ πριν πλησιάσει το καλοκαίρι.

 

Για αυτό το λόγο όσες και όσοι

Read more

Η ΕΛΙΞ ετοίμασε για εσάς και σας παρουσιάζει, όλα τα προγράμματα που αφορούν την υποστήριξη και υλοποίηση Φεστιβάλ (FEST) και άλλων καλλιτεχνικών (ART) δράσεων σε όλο τον κόσμο.

 

Για όλους εσάς, σε Αυστρία, Βέλγιο, Ελβετία, Σλοβακία, Κίνα, Δανία, Ισπανία, Ταϊβάν, Πορτογαλία, Εσθονία, Γαλλία, Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία, Ολλανδία, Ινδία, Ιταλία, Ιαπωνία, Φιλανδία, Πολωνία, Νεπάλ, Hong Kong, Ρωσία, Σερβία, Μογγολία, Ινδονησία, Τουρκία αλλά και Ισλανδία.

Τα προγράμματα αυτά, εθελοντικής

Read more

Αυτή την εβδομάδα η ΕΛΙΞ σας προτείνει 4 ιδιαίτερα ανοιξιάτικα προγράμματα.

 

Στα προγράμματα αυτό μπορείς να γίνεις δύτης στις τις ακτές της Βαλένθια, να αναπτύξεις τις καλλιτεχνικές σου δεξιότητας στην Σιβηρία ή να γίνεις περιβαλλοντικός εξερευνητής μαζί με τα παιδιά στο νησί Zanzibari της Τανζανίας!!!

 

Ισπανία
ESDA 5317, Under the Sea, 18/04/17 – 30/04/17, ENVI, 18-99 (Extra Fee 160€ for divers and 100€ for snorkelers)
Ένα πρόγραμμα για δύτες με γνώσεις και άδεια αλλά και για

Read more

Εγγραφείτε στο NewsLetter της ΕΛΙΞJoomla Extensions powered by Joobi

logo flickrVisit ELIXgr on youtubeFollow ELIX on Google+Follow ELIX on twitterFollow ELIX on Facebook