Προτάσεις για Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας - WorkCamps

Eυκαιρίες για εθελοντισμό σε όλο τον κόσμο, όλο το χρόνο, από την ΕΛΙΞ…

 

Στην σελίδα αυτή η ΕΛΙΞ σας ενημερώνει για ευκαιρίες εθελοντισμού στην Ελλάδα και όλο τον Κόσμο για όλο τον χρόνο. Σε αυτά μπορούν να συμμετέχουν κάτοικοι τόσο από την Ελλάδα όσο και από την Κύπρο μέσω της ΕΛΙΞ. Τα Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας - WorkCamps μπορούν να έχουν διάρκεια από 15 ημέρες έως 12 μήνες.


Στις αρχές κάθε Μαρτίου η ΕΛΙΞ και ολες οι οργανώσεις του διεθνούς δικτύου Alliance of European Voluntary Service Organizations κάνουν την ετήσια συνάντηση προετοιμασίας για την ανακοίνωση των θερινών Προγραμμάτων Εθελοντική Εργασίας, ανταλλάσσοντας πληροφορίες κάνοντας συμφωνίες προκειμένουν να ετοιμάσουν εκατοντάδες καινούργια και συναρπαστικά προγράμματα που στην συνέχεια "φορτώνονται" και μπορείτε να τα βρείτε στην Μηχανή Αναζήτησης Προγραμμάτων της ΕΛΙΞ.  

Με τόσες προτάσεις η επιλογή μπορεί να είναι δύσκολη, όποτε ετοιμάζουμε λίστες (WeekList) με επιλεγμένα προγράμματα και ιδιαίτερο ενδιαφέρον κάθε εβδομάδα (δείτε παρακάτω).

Αν χρειάζεστε βοήθεια ώστε να βρείτε το ιδανικό πρόγραμμα που σας ταιριάζει, μπορείτε να μας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή τη εβδομάδα διαλέξαμε 11 εκπληκτικές προτάσεις στην Ευρώπη.

 

Έντεκα προτάσεις διαφόρων θεμάτων, πολιτισμού, φεστιβάλ, κοινωνικά, εκμάθησης γλωσσών, περιβαλλοντικά ότι μπορείτε να φανταστείτε και σε προορισμό όπως η Γαλλία, η Ιταλία, η Ρωσία, η Γερμανία και η Μεγάλη Βρετανία.

 

Το καλοκαίρι είναι εδώ και πρέπει να αποφασίσεις τώρα…βρες το πρόγραμμα που σου ταιριάζει και ζήσε μια εμπειρία ζωής.

 

Γαλλία
1. ANEC28, FESTIVAL SAUVAGE, ENVI FEST CULT, 22/08/17 - 04/09/17, 18-99
This

Read more

Αυτή τη εβδομάδα διαλέξαμε 10 προτάσεις στην Ευρώπη και 2 στο Μεξικό!!!


Δώδεκα προτάσεις διαφόρων θεμάτων, πολιτισμού, φεστιβάλ, κοινωνικά, αρχαιολογίας, περιβαλλοντικά ότι μπορείτε να φανταστείτε και σε προορισμό όπως η Ιταλία, η Γαλλία, το Βέλγιο και βεβαίως το Μεξικό.


Το καλοκαίρι είναι εδώ και πρέπει να αποφασίσεις τώρα…διάλεξε το πρόγραμμα που σου ταιριάζει.

 

Βέλγιο
1. JAVVA17/07, ARTHUR REGNIERS CENTRE, DISA, 16/08/17 - 01/09/17, 18-99
Ιf you are interested in organizing artistic,

Read more

Και αυτή την εβδομάδα διαλέξαμε και σας προτείνουμε 10 ενδιαφέροντα προγράμματα από την Ισπανία που έχουν ακόμη διαθέσιμες θέσεις.


Με θέματα όπως η Αρχαιολογία, ο πολιτισμός, το περιβάλλον αλλά και η υποστήριξη παιδιών.

 

Βρείτε αυτά που σας ταιριάζουν και κάντε άμεσα την αίτησή σας.

 

1. SVIAN01-17, FORTALEZA DE LA MOTA, ARCH, 24/07/17 - 07/08/17, 18-26
If you love archaeology and would like to travel to Andalucía, have a look at this project located at the Alcalá la Real, a beautiful

Read more

Όπως κάθε χρόνο έτσι και χθες η Ισπανική οργάνωση SVI απελευθέρωσε θέσεις σε προγράμματα εθελοντικής εργασίας για αυτό το καλοκαίρι, και είναι πολλές και πολύ ενδιαφέρουσες.

Δείτε την παρακάτω λίστα πατήστε πάνω στο όνομα κάθε προγράμματος για να δείτε την αναλυτική του περιγραφή και επιλέξτε έως 6 (από αυτά ή άλλα) και κάντε την αίτησή σας τώρα!!!

Μην ξεχνάτε για την Ισπανία ο πιο αποφασισμένος και γρήγορος κερδίζει.

Στην πρώτη στήλη θα βρείτε την ονομασία κάθε προγράμματος, στην δεύτερη "CODE"

Read more

Η ΕΛΙΞ διάλεξε για αυτή την εβδομάδα 14 προτάσεις με πολύ ενδιαφέρον, που αξίζει κάποιος να εξερευνήσει και να γνωρίσει από κοντά, προσφέροντας παράλληλα εθελοντική εργασία αυτό το καλοκαίρι.

Σας προτείνουμε μοναδικούς προορισμούς σε προγράμματα στη Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Ινδία, Πολωνία και Γερμανία.

Πατήστε πάνω στο όνομα κάθε προγράμματος για να δείτε την αναλυτική του περιγραφή και επιλέξτε έως 6 (από αυτά ή άλλα) και κάντε την αίτησή σας τώρα!!!

 

Γαλλία
1. CONCF-158, LE MANS

Read more

Η ΕΛΙΞ αυτή την εβδομάδα σας ετοίμασε μια λίστα με πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις στην Ισπανία, την Εσθονία, την Ιταλία την Γερμανία και την Αγγλία, προτάσεις αρχαιολογικού, περιβαλλοντικού, πολιτιστικού ενδιαφέροντος, προτάσεις για να βελτιώσεις τις γνώσεις σου σε γλώσσες.

Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει όλο και πιο κοντά τώρα είναι η στιγμή να επιλέξεις ένα πρόγραμμα εθελοντής εργασία και να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία ζωής.

 

Πατήστε πάνω στο όνομα κάθε προγράμματος για να δείτε την

Read more

Η ΕΛΙΞ διάλεξε στη λίστα αυτή προορισμούς με πολύ ενδιαφέρον, που αξίζει κάποιος να εξερευνήσει και να γνωρίσει από κοντά, προσφέροντας παράλληλα εθελοντική εργασία αυτό το καλοκαίρι.

 

Σας προτείνουμε 20 μοναδικά εθελοντικά προγράμματα σε Γαλλία, Ισπανία, Γερμανία, Μεγάλη Βρετανία, Τσεχία, Ρωσία, και Αρμενία.

 

Πατήστε πάνω στο όνομα κάθε προγράμματος για να δείτε την αναλυτική του περιγραφή και επιλέξτε έως 6 (από αυτά ή άλλα) και κάντε την αίτησή σας τώρα!!!

 

Γερμανία
1.

Read more

Εγγραφείτε στο NewsLetter της ΕΛΙΞJoomla Extensions powered by Joobi

logo flickrVisit ELIXgr on youtubeFollow ELIX on Google+Follow ELIX on twitterFollow ELIX on Facebook