Την Τρίτη 31 Μαρτίου 2015, στο Ιωνικό Κέντρο (Λυσίου 11, Πλάκα) στις 17:00, θα γίνει η παρουσίαση των φετινών Καλοκαιρινών Προγραμμάτων Εθελοντικής Εργασίας κι είναι μια ευκαιρία να μάθετε από κοντά όλες τις λεπτομέρειες.

 

Επομένως, αν θέλεις να γίνεις ένας από τους χιλιάδες νέους, οι οποίοι μαζί με την ΕΛΙΞ γυρίζουν τον Κόσμο κάθε καλοκαίρι, προσφέροντας εθελοντική εργασία, ζουν για μερικές μέρες σε ένα άλλο τόπο μαζί με ανθρώπους από όλο τον κόσμο, γνωρίζουν τους ντόπιους και να γίνονται μέρος της τοπικής κοινότητας, αποκομίζοντας μοναδικές εμπειρίες και φίλους για μια ζωή, τότε αυτή την συνάντηση μην την χάσεις!!!

 

Στη συνάντηση θα αναλυθεί η διαδικασία συμμετοχής και θα παρουσιαστούν εθελοντικά προγράμματα σε περιζήτητους προορισμούς όπως: Ιταλία, Ισλανδία, Αγγλία, ΗΠΑ, Γερμανία και Γαλλία...alliance workcamp promo 2015

 

Αν θέλεις λίγο ακόμη, για να το αποφασίσεις, τότε ρίξε και μια ματιά στις εμπειρίες των εθελοντών της ΕΛΙΞ όπου περιγράφουν τις εντυπώσεις τους από την συμμετοχή τους σε WorkCamp σε όλο τον κόσμο.

 

Εμείς για να σας κεντρίσουμε περισσότερο το ενδιαφέρον, κάθε εβδομάδα σας παρουσιάζουμε μια λίστα (WeekList) με τις καλύτερες επιλογές σε όλο τον κόσμο, προτάσεις κι ιδέες που αξίζει να δοκιμάσεις.

 

Τα υπόλοιπα θα τα πούμε από κοντά στην πρώτη συνάντησης μας για φέτος, την Τρίτη 31 Μαρτίου, μην την χάσεις.

 

Δήλωση συμμετοχής: Για τη καλύτερη διοργάνωση της συνάντησης, δήλωση την παρουσία σας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

 

Πώς να φτάσεις στο Ιωνικό Κέντρο – Λυσίου 11 στην Πλάκα δείτε το χάρτη, είναι 500m από σταθμό ΗΣΑΠ Μοναστηράκι ή 650m από τον σταθμό greece ioniko kentro
Μετρό Ακρόπολης ή 800m από την πλατεία Συντάγματος. 

 

Αυτό το καλοκαίρι τόλμησε να γίνεις εθελοντής.!

 

Φιλικά,
Η ομάδα ΈΛΙΞ

 

 

 

logo flickrVisit ELIXgr on youtubeFollow ELIX on Google+Follow ELIX on twitterFollow ELIX on Facebook

εγγραφείτε στο NewsLetter