Προτάσεις Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Εκπαίδευσης

Στην σελίδα αυτή η ΕΛΙΞ παρουσιάζει τις προτάσεις της για προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης τα οποία συντονίζει ή συμμετέχει ως εταίρος.

Η ΕΛΙΞ, εταίρος του εκπαιδευτικού προγράμματος με τίτλο "Y.A.M. - Youth Ambassadors for Mobility", που φιλοξενείται από την οργάνωση Concordia, αναζητά 2 συμμετέχοντες ηλικίας 18+ προκειμένου να συμμετέχουν στο πρόγραμμα που θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 15 Απρίλιου 2018 στην Γαλλία στην πόλη Chamalières.

 

Η προθεσμία για αιτήσεις είναι ΑΜΕΣΑ.

 

Αναλυτικότερα:

We are looking for youth professionals who have experience in supporting and mentoring youngsters with fewer

Read more

Η οργάνωση IBG, εταίρος της ΕΛΙΞ, αναζητά ένα άτομο ηλικίας από 19 έως 30 ετών για μια πλήρως χρηματοδοτούμενη πρακτική άσκηση στη Γερμανία με τίτλο “Conservation and Renovation”.

Μέσα από αυτήν την πρακτική θα μπορέσετε να μάθετε περισσότερα για τον τρόπο οργάνωσης και την δομή μιας μεγάλης ΜΚΟ, να συνεργαστείτε με τους υπαλλήλους της οργάνωσης και να αποκτήσετε πολύτιμη εμπειρία διαχείρισης διεθνών εθελοντικών προγραμμάτων.


Περισσότερες πληροφορίες για την πρακτική:
Are you interested in

Read more

Η ΕΛΙΞ, εταίρος του προγράμματος ανταλλαγής νέων με τίτλο "Here We Are!" διάρκειας 9 ημερών, που φιλοξενείται από την οργάνωση Concordia, αναζητά 4 συμμετέχοντες ηλικίας 18 έως 25 ετών και έναν/μια αρχηγό ηλικίας 18+ προκειμένου να συμμετέχουν στο πρόγραμμα που θα πραγματοποιηθεί από τις 26 Μαρτίου έως τις 4 Απρίλιου 2018 στην Γαλλία στην πόλη Le Mans.


H/O αρχηγός/επικεφαλής για την συγκεκριμένη ανταλλαγή νέων θα πρέπει να μπορεί να συμμετέχει στην προπαρασκευαστική συνάντηση (APV - Advance Plan

Read more

Η ΕΛΙΞ, εταίρος του προγράμματος "Refugees in Europe: (Self-)Empowerment, solidarity, inclusion", έχει εξασφαλίσει για εσάς και αναζητά 2 άτομα ηλικίας 18+, που θα συμμετέχουν στο εκπαιδευτικό σεμινάριο, το οποίο διοργανώνεται από τις 3 έως τις 12 Φεβρουαρίου 2018 στο Βερολίνο της Γερμανίας και συγχρηματοδοτείται από το Erasmus+.

 

Το πρόγραμμα υλοποιείται με συγχρηματοδότηση από το Erasmus+ και θα συμμετέχουν εκτός της ΕΛΙΞ, της Solar - soziales Leben und Arbeiten e.V. που έχει τον

Read more

H ΕΛΙΞ συνεχίζει την στενή συνεργασία με την Γερμανική οργάνωση Wilde Rose e.V.

 

Στα πλαίσια αυτή της συνεργασίας αναζητά 5 νέους ηλικίας από 16 έως 26 ετών, που θα συμμετέχουν στην Διαπολιτισμική Συνάντηση Νέων στο Geretsried της Βαυαρίας από τις 11/12 έως τις 20/12/2017.

 

Εταίρος:
Η Wilde Rose (το Άγριο Ρόδο), είναι ένα διαπολιτισμικό δίκτυο νεολαίας, που ανήκει στην Ένωση Γερμανών Προσκόπων (BDP). Είναι ενταγμένο σε ένα μεγάλο δίκτυο οργανώσεων για νέους που αγαπούν τη φύση και τη

Read more

Η ΕΛΙΞ, εταίρος του προγράμματος "Life across the fences. Peace Action Week on Migration and intercultural sensitivity", έχει εξασφαλίσει για εσάς και αναζητά 5 άτομα ηλικίας 18+, που θα συμμετέχουν στο εκπαιδευτικό σεμινάριο, το οποίο διοργανώνεται από τις 3 έως τις 12 Φεβρουαρίου 2018 στην πόλη του Hollókő στην Ουγγαρία και συγχρηματοδοτείται από το Erasmus+.


Το πρόγραμμα υλοποιείται με συγχρηματοδότηση από το Erasmus+ και θα συμμετέχουν εκτός της ΕΛΙΞ, της Egyesek Youth Association που έχει

Read more

Η ΕΛΙΞ, εταίρος του προγράμματος "Mentor’s LAB. Edition 2", έχει εξασφαλίσει για εσάς και αναζητά 2 άτομα ηλικίας 18+ που θα συμμετέχουν στo εκπαιδευτικό σεμινάριο, το οποίο διοργανώνεται από τις 3 έως τις 10 Δεκεμβρίου 2017 στην πρωτεύουσα Vilnius της Λιθουανία και συγχρηματοδοτείται από το Erasmus+.


Το πρόγραμμα υλοποιείται με συγχρηματοδότηση από το Erasmus+ και θα συμμετέχουν εκτός της ΕΛΙΞ και της Socialinis veiksmas της Λιθουανίας που έχει τον συντονισμό, οργανώσεις από άλλες εννέα χώρες.

Read more

Εγγραφείτε στο NewsLetter της ΕΛΙΞJoomla Extensions powered by Joobi

logo flickrVisit ELIXgr on youtubeFollow ELIX on Google+Follow ELIX on twitterFollow ELIX on Facebook