ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Η ΕΛΙΞ και φέτος υποστηρίζει το έργο του ιδρύματος για παιδιά με αναπηρίες ΕΛΕΠΑΠ στην Αθήνα και ζητά την εθελοντική σας βοήθεια για σημαντικό σκοπό.

Η ΕΛΕΠΑΠ αναζητά εθελοντές ηλικίας 25 έως 45 για να βοηθήσουν στην προετοιμασία και τη διοργάνωση του φετινού Χριστουγεννιάτικου Bazaar της ΕΛΕΠΑΠ στο Μετρό Συντάγματος.

Οι εθελοντές μπορούν να στηρίξουν το έργο και τους σκοπούς του Ιδρύματος με τους εξής δύο τρόπους:

Α) Εθελοντική εργασία για την προετοιμασία του Χριστουγεννιάτικου Bazaar της ΕΛΕΠΑΠ. Οι εθελοντές που επιθυμούν να βοηθήσουν σε αυτή την διαδικασία πρέπει να είναι διαθέσιμοι 2-3 φορές την εβδομάδα (Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη ή Παρασκευή, 10.00-15.00) για τον Νοέμβριο, μέχρι και την ολοκλήρωση της προετοιμασίας.
Στόχος είναι η:
1) δημιουργία χριστουγεννιάτικων καλαθιών,
2) κατασκευή γουριών
3) τακτοποίηση της αποθήκης
4) οργάνωση και κατηγοριοποίηση βιβλίων

Β) Υποστήριξη εθελοντών του διήμερου Bazaar της ΕΛΕΠΑΠ, στις 11 & 12 Δεκεμβρίου 2014, στο Μετρό Συντάγματος. Θα υπάρχουν δύο βάρδιες, 9.30-15.00 κ 14.30-20.00.

Για να δηλώσεις συμμετοχή συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής και στείλε ένα σύντομο βιογραφικό σου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θέμα στο email: "Υποστήριξη ιδρύματος για παιδιά ΕΛΕΠΑΠ".

Οι εθελοντές μετά το πέρας της εκδήλωσης θα λάβουν πιστοποιητικό για την συμμετοχή τους και την εθελοντική εργασία από το ΕΛΕΠΑΠ.

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ