ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Η ΕΛΙΞ και φέτος υποστηρίζει το έργο του ιδρύματος για παιδιά με αναπηρίες ΕΛΕΠΑΠ στην Αθήνα και ζητά την εθελοντική σας βοήθεια.

Το Πάσχα πλησιάζει και οι προετοιμασίες της ΕΛΕΠΑΠ για την υλοποίηση του Πασχαλινού Bazaar εντείνονται. Τα έσοδα του Bazaar θα διατεθούν για την υποστήριξη της επαγγελματικής και κοινωνικής ένταξης των ενηλίκων αποφοίτων των προγραμμάτων της ΕΛΕΠΑΠ.

 

Τώρα μπορείς και εσύ να συμβάλλεις σε αυτή την προσπάθεια!

Το εργαστήρι της ΕΛΕΠΑΠ ARTεμείς αναζητά εθελοντές για την κατασκευή δώρων.

Δείγματα της δουλειάς τους εμφανίζονται στον ιστότοπο της ΕΛΕΠΑΠ, www.elepap.gr. (E-SHOP).

Ο χρόνος που θα αφιερώσεις εξαρτάται από την διαθεσιμότητα σου και συμφωνείται μετά από συνεννόηση με τον υπεύθυνο των εθελοντών.

Το εργαστήρι λειτουργεί από Δευτέρα μέχρι και Πέμπτη 09:00 – 15:00 και βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της ΕΛΕΠΑΠ, Κόνωνος 16, Παγκράτι.
- Αν είσαι δημιουργικός και υπεύθυνος στη δέσμευση που αναλαμβάνεις, με αίσθημα αλληλεγγύης και ομαδικό πνεύμα
- Aν διαθέτεις χρόνο και διάθεση να προσφέρεις, δημιουργικότητα και δεξιότητα στις κατασκευές.

Για να δηλώσεις συμμετοχή συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής και στείλε ένα σύντομο βιογραφικό σου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θέμα στο email: "Υποστήριξη ιδρύματος για παιδιά ΕΛΕΠΑΠ".

Οι εθελοντές μετά το πέρας της εκδήλωσης θα λάβουν πιστοποιητικό για την συμμετοχή τους και την εθελοντική εργασία από το ΕΛΕΠΑΠ.

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ