ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Η ΕΛΙΞ στηρίζει την δράση της ομάδας DANCE FOR A CAUSE!!!

Στις 8-9 Οκτωβρίου η ομάδα DANCE FOR A CAUSE θα πραγματοποιήσει τη 2ημεγάλη δράση της, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, τα έσοδα της οποίας θα δοθούν στις ΜΚΟ "ΜΕΊΝΕΔΥΝΑΤΟΣ" και στην ΜΚΟ" Η ΠΙΣΤΗ"

Το DANCE FOR A CAUSE είναι μια ομάδα στηριζόμενη σε εθελοντές η οποία έχει σκοπό την διοργάνωση φιλανθρωπικών εκδηλώσεων που προβάλλουν τον χορό με στόχο την οικονομική ενίσχυση ιδρυμάτων που χρήζουν βοηθείας καθώς και την ένταξη των συνανθρώπων μας στην συνεισφορά μέσω του χορού και της διασκέδασης.

Τα προγράμματα που θα παρουσιαστούν είναι yoga, pilates, aerobic, hip hop, zumba, latin, fightbo, capoeira, και πολλά άλλα είδη γυμναστικής και χορού.

Η είσοδος είναι 10 ευρώ/ημέρα για όποιον θέλει να συμμετέχει στα προγράμματα γυμναστικής.

Η ομάδα DANCE FOR A CAUSE αναζητάει εθελοντές για να υποστηρίξουν την εκδήλωση το 2ήμερο 8-9 Οκτωβρίου. Αν θέλετε να βοηθήσετε και να συμμετέχετε σε μια από τις βάρδιες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη διοργάνωσης της ομάδας DANCE FOR A CAUSE, Ανελίνα Πλατή (6949072122)

Πληροφορίες μπορείτε  να βρείτε και στο site www.danceforacause.gr

 

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ