ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Ευκαιρία για δράση, δενδροφύτευση στη Λάρισα – Τετάρτη 31/10/2012

Η ΕΛΙΞ καλωσορίζει και υποστηρίζει τις πρωτοβουλίες των εθελοντών μας. Στο πλαίσιο αυτό η Γαλήνη Κατσιάκη, εθελόντρια EVS της ΕΛΙΞ στο πρόγραμμα “La Team” σε συνεργασία με τοπικούς φορείς οργανώνει την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου στις 10:00 πμ δενδροφύτευση στην περιοχή της Λάρισας. Είναι μια προσπάθεια που πρέπει να την στηρίξουμε και να ενθαρρύνουμε, αν είστε λοιπόν κοντά δώστε το παρόν…

Σημείο συνάντησης είναι το 3ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισας – Βόλος, μπροστά από την είσοδο του παιδικού σταθμού “Ντι – Ντιτ”.
Θα δεδροφυτευθεί ο λόφος που βρίσκεται πίσω από τον παιδικό σταθμό.

Φορείς που στηρίζουν την προσπάθεια: Ο δήμος Λάρισας όπου το δημοτικό φυτώριο θα προμηθεύσει τα δενδρύλλια και ο παιδικός σταθμός “Ντι – Ντιτ”.

Πάρτε μαζί σας γάντια, μερικά εργαλεία (φτυάρι, τσάπα,…) και την καλή σας διάθεση για προσφορά,  για το περιβάλλον… που έχουμε δανειστεί από τα παιδιά μας.

Πως μπορείτε να φτάσετε εκεί:
- με λεωφορείο Νο 2 για Μελισσοχώρι, η στάση είναι ακριβώς πριν την στροφή για τον παιδικό σταθμό Ντι - Ντιτ
- με το αυτοκίνητο καθώς έρχεστε από Λάρισα, στρίβετε στον παράδρομο αριστερά από την Κλινική Αγ. Θωμάς, έπειτα υπάρχει πινακίδα στην συνέχεια που σας οδηγεί.

 

Για να δηλώσετε συμμετοχή επικοινωνήστε με την Γαλήνη Κατσιάκη 6982413825 & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ