ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

H ΕΛΙΞ συμμετέχει αυτή την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στην αναδάσωση της Πεντέλης που διοργανώνει ο ΣΚΑΪ σε συνεργασία με το Σύνδεσμο για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) και τη Διεύθυνση Αναδασώσεων Αττικής.

Στη δεντροφύτευση μαζί θα προσπαθήσουμε να φυτεύσουμε 20.000 νέα φυτά στο χώρο πάνω από το νεκροταφείο της Παλιάς Πεντέλης. Στόχος μας είναι η βελτίωση του περιβάλλοντος στην Αττική αλλά  και σε όλη την Έλλάδα, μέσα από την συμμετοχή μας και την υποστήριξή μας σε τέτοιες δράσεις με ομάδες έμπειρων αλλά και νέων εθελοντών της ΕΛΙΞ.

Δηλώστε άμεσα συμμετοχή με την ομάδα της ΕΛΙΞ!

Την ομάδα της ΕΛΙΞ θα συντονίζει η Πρόεδρος της οργάνωσης κα. Ελένη Γαζή. Για να δηλώσετε την συμμετοχή σας στη δενδροφύτευση με την ΕΛΙΞ και για να επιβεβαιώσετε το σημείο συνάντησης, επικοινωνήστε με την κα. Ελένη στο 2103825506 και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το σημείο συνάντησης είναι: το τέρμα της οδού Καλλισίων στην Παλιά Πεντέλη μπροστά από το Κοιμητήριο. Ώρα συνάντησης: 09:00 το πρωί Οι εθελοντές μπορούν να χρησιμοποιήσουν τολεωφορείο 301, που ξεκινά από την Ανθούσα, περνά από την Παλλήνη, την πλατεία Χαραυγής της Παλιάς Πεντέλης και αποβιβάζονται στη στάση μπροστά στην είσοδο του Κοιμητηρίου.

Σας περιμένουμε όλους!

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ