ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Η ΕΛΙΞ για μια ακόμη χρονιά συνεργάζεται με την ΕΛΕΠΑΠ προκειμένου να στηρίξει το τόσο σημαντικό έργο της.

Πιο συγκεκριμένα η ΕΛΙΞ αναζητά εθελόντριες και εθελοντές για να συνδράμουν στα εξής:

  • Στο  εργαστήρι της ΕΛΕΠΑΠ- ARTεμείς, από τώρα και μέχρι και τα Χριστούγεννα, εθελοντές θα συμμετέχουν στην ομάδα κατασκευών των χειροποίητων ειδών που διαθέτουμε προς πώληση για τη στήριξη του έργου μας (δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία)
  • Στα bazaars για την πώληση των χριστουγεννιάτικων ειδών που έχουν κατασκευασθεί για αυτόν τον σκοπό. (δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία). Μέσα Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου.
  • Στην κατασκευή χειροποίητων δώρων. (απαιτείται εμπειρία σε χειροτεχνίες ή και κόσμημα). Εργαστήρι ARTεμείς www.artemeis.gr Περίοδος : Από τώρα μέχρι τον Δεκέμβριο.

Το εργαστήρι της ΕΛΕΠΑΠ βρίσκεται στο Παγκράτι, στην οδό Κόνωνος 16 και λειτουργεί Δευτέρα με Πέμπτη από τις 10.00-15.00. Ειδικά workshops πραγματοποιούνται και τις Παρασκευές.

Δεν υπάρχει όριο ηλικίας.

Αν θέλετε κι εσείς να συμβάλετε στο έργο της ΕΛΕΠΑΠ, συμπληρώστε τη φόρμα που ακολουθεί και κάποιος/α συνάδελφος θα επικοινωνήσει μαζί σας για τα περαιτέρω.

Η ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων έχει λήξει.

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ