ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

ΕΡΓΟ

Θα ήθελες να βοηθήσεις στη διδασκαλία της Ελληνικής ή/και της Αγγλικής γλώσσας σε παιδιά, πρόσφυγες και μετανάστες στην Αττική;

Η ΕΛΙΞ αναζητά ένθερμους εθελοντές για να συμβάλλουν στη εκμάθηση Αγγλικών ή/και Ελληνικών σε παιδιά, πρόσφυγες και μετανάστες, καθώς και στους γονείς τους, στην Αθήνα.

Με την υποστήριξη της UNICEF, τη χρηματοδότηση της DG ECHO και τη συνεργασία των Ανοικτών Σχολείων, η ΕΛΙΞ υλοποιεί από τον Οκτώβριο του 2017 ένα πρόγραμμα ποιοτικής μάθησης και μη-τυπικής εκπαίδευσης σε παιδιά ηλικίας 3-17 ετών.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στα συνεργαζόμενα σχολεία, καθώς και στο Εκπαιδευτικό Κέντρο της ΕΛΙΞ στην οδό Πατησίων, τις απογευματινές ώρες (16:00 έως 18:00 και 18:00 έως 20:00).

Οι εθελοντές θα μπορούν να επιλέξουν από 1 έως 5 ημέρες την εβδομάδα και μεταξύ 2 και 4 ωρών την ημέρα.

Εάν επιθυμείτε να υποστηρίξετε το έργο μας, συμπληρώστε τη φόρμα που ακολουθεί και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο!

Η ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων έχει λήξει.

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ