ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ

images/ELIX_Activities_photos/2013/Lets_do_it_with_happy_tree_elix_2.jpg

Ακόμα μια χρονιά οι εθελοντές της ΕΛΙΞ θα πάμε στην Αρχαία Ολυμπία, στον γνώριμό μας λόφο Γαλανής. Μετά τις καταστροφικές φωτιές του 2007, η ΕΛΙΞ διοργάνωσε πολλές περιβαλλοντικές δράσεις, ενώ πέρυσι καθαρίσαμε τα μονοπάτια του λόφου.

Το σαββατοκύριακο 13-14 Απριλίου, εθελοντές θα καθαρίσουν και θα φροντίσουν τα μονοπάτια, θα ανοίξουν καινούρια και θα κατασκευάσουν μικρά σκαλοπάτια. Η δράση θα γίνει σε συνεργασία με τον τοπικό «Φυσιολατρικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Αρχαίας Ολυμπίας», προσκαλώντας επίσης την τοπική κοινωνία σε συμμετοχή.

Οι εργασίες θα γίνουν στο πλαίσιο της ημέρας "Let’s Do It Greece", ένα παγκόσμιο κίνημα που αγωνίζεται για έναν πιο πράσινο, πιο καθαρό κόσμο. Το κίνημα γεννήθηκε στην Εσθονία το 2000 όπου 50.000 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν για να ξεφορτωθούν 10.000 τόνους σκουπιδιών από δρόμους, δάση και πόλεις, καταφέρνοντας να καθαρίσουν ολόκληρη τη χώρα μέσα σε 5 ώρες! Από τότε, 5 εκατομμύρια εθελοντές παγκοσμίως, συγκέντρωσαν την ενέργειά τους και καθάρισαν τις τοπικές τους κοινωνίες. Το “Let’s Do It Greece” ενθαρρύνει εθελοντές να ξεκινήσουν καθαρισμούς την Κυριακή 14 Απριλίου και η ΕΛΙΞ θα είναι ανάμεσά τους στο λόφο της Γαλανής.

Ανυπομονείτε να περάσετε ένα ολόκληρο σαββατοκύριακο δουλεύοντας μέσα στη φύση; Τότε “Let’s Do It”! Αναζητάμε εθελοντές να συνδράμουν. Θα αναχωρήσουμε από την Αθήνα το Σάββατο 13 Απριλίου το πρωί και θα γυρίσουμε την Κυριακή μετά το μεσημεριανό φαγητό. Οι εθελοντές θα έχουν δωρεάν διαμονή, βραδινό μπουφέ το Σάββατο, αλλά θα πρέπει να αναλάβουν τα έξοδα μετακίνησης και επιπλέον διατροφής τους.

Αν ενδιαφέρεστε, συμπληρώστε τη φόρμα που ακολουθεί. Δηλώστε συμμετοχή άμεσα, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 11/4 το βράδυ!

Let’s do it Olympia! με την ΕΛΙΞ - 2013

Φόρτωση...

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ