ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Τις πόρτες της στο κοινό ανοίγει και φέτος η ΕΛΙΞ - Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας την Τρίτη 13 Μαρτίου, προκειμένου να προσφέρει σε όλους τους ενδιαφερόμενους πληροφορίες για τα νέα καλοκαιρινά εθελοντικά προγράμματα εξωτερικού του 2018.

Όλα τα καλοκαιρινά προγράμματα στο εξωτερικό ανακοινώνονται στις 12 Μαρτίου, μόλις μια μέρα πριν από την παρουσίαση και η ΕΛΙΞ θέλει να βοηθήσει έγκαιρα τους ενδιαφερόμενους να ενημερωθούν άμεσα και να κλείσουν τις θέσεις τους πρώτοι.

Τα καλοκαιρινά προγράμματα εθελοντικής εργασίας (Workcamps) είναι περιζήτητα και οι θέσεις κλείνουν άμεσα. Στις 13 Μαρτίου, η ΕΛΙΞ σου παρέχει την ευκαιρία να βρεις το πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει και να προετοιμαστείς. Πρόλαβε και κλείσε πρώτος/η το πρόγραμμα που σου ταιριάζει και ζήσε μια μοναδική εμπειρία ζωής.

Η ΕΛΙΞ θα παρουσιάσει τα εθελοντικά προγράμματα σε περιζήτητους προορισμούς όπως Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία, και Ιταλία. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για τον συναρπαστικό κόσμο των workcamps μέσα από τις διηγήσεις άλλων εθελοντών της ΕΛΙΞ που θα μεταφέρουν τις μοναδικές εμπειρίες που έζησαν, τις εντυπώσεις για τους πολιτισμούς που γνώρισαν και τα συναισθήματα για τους ξεχωριστούς φίλους που απέκτησαν για μια ζωή. Παράλληλα, θα γίνει προβολή φωτογραφιών από τα περσινά workcamps του εξωτερικού.

Στα προγράμματα εθελοντικής εργασίας νέοι και νέες από όλο των κόσμο ζουν και εργάζονται μαζί για μια περίοδο δύο έως τριών εβδομάδων σε ένα πρόγραμμα που μπορεί να έχει σχέση με την οργανωτική υποστήριξη σε ένα φεστιβάλ, προστασία του περιβάλλοντος, διαφύλαξη πολιτιστικής κληρονομιάς ή απασχόληση παιδιών. Ένα πρόγραμμα εθελοντικής εργασίας αποτελεί για έναν εθελοντή μια μοναδική ευκαιρία να αξιοποιήσει δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο του, να συνεργαστεί με ανθρώπους από όλο τον κόσμο και να βιώσει αξίες όπως η ειρήνη, η επικοινωνία, η συνύπαρξη, και η αλληλεγγύη.

 

Στην παρουσίαση των καλοκαιρινών προγραμμάτων εθελοντικής εργασίας του 2018 θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε και για τα πρακτικά θέματα των προγραμμάτων εθελοντικής εργασίας, όπως διαδικασία συμμετοχής, αναζήτηση προγραμμάτων στην ιστοσελίδα της ΕΛΙΞ και συμπλήρωση αίτησης.

 

To Open Day θα γίνει την Τρίτη 13 Μαρτίου 2018, στις 18:30 στο εκπαιδευτικό κέντρο της ΕΛΙΞ στην Ομόνοια, Πατησίων 20-22, 4ος Όροφος, αίθουσα 5.

 

Φόρμα Συμμετοχής
Για την καλύτερη προετοιμασία της εκδήλωσης δήλωσε συμμετοχή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα!

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ