ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Στο Σεράφειο κολυμβητήριο του Δήμου Αθηναίων βρέθηκε η ΕΛΙΞ φέτος, 18 Απριλίου, για να συμμετάσχει στο Youth Work Fair, μια γιορτή για την εθελοντική εργασία και τις ευκαιρίες επιμόρφωσης των νέων.

Στην εκδήλωση που διοργανώθηκε από την Inter Alia, φιλοξενήθηκαν περισσότερες από 15 οργανώσεις νέων και θεσμικοί εκπρόσωποι σε μία ημέρα γιορτής του "youth work", γεμάτη βιωματικά εργαστήρια, ομιλίες, συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης και ανταλλαγή τεχνογνωσίας και ορθών πρακτικών.

Οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τα περίπτερα των συμμετεχόντων οργανισμών και να λάβουν τις κατάλληλες πληροφορίες σχετικά με τη συστηματοποίηση του youth work σε διαφορετικά κοινωνικο-πολιτισμικά περιβάλλοντα, τα διαφορετικά εργαλεία και προσεγγίσεις των συμβούλων νέων και τις ανάγκες και ευκαιρίες του youth work στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η ΕΛΙΞ εκτός από το ενημερωτικό περίπτερο που έστησε στον χώρο της έκθεσης παρέχοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τα προγράμματα της στο κοινό που θέλησε να ενημερωθεί για την μακρά ιστορία και τις δράσεις της οργάνωσης, παρουσίασε σε ειδική ενότητα εμπειρίες νέων που συμμετείχαν σε projects της ΕΛΙΞ.

Μπορείτε να δείτε πιο αναλυτικά τα βιωματικά εργαστήρια και τις ειδικές παρουσιάσεις που φιλοξενήθηκαν στο Youth Work Fair στη σελίδα της δράσης στο facebook.

Συμμετέχοντες φορείς: ΆΡΣΙΣ Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων, Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού, Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας, ΕΛΙΞ, Ινστιτούτο Γκαίτε, Πανελλήνιο Σωματείο Συμβούλων Νέων, Action Synergy, Career Sign, Connect Athens Youth Centre, ERDIC, ESN, Hellenic Youth Participation, Labyrinth Senses, Solidarity Mission, Team Europe Greece-Δημήτρης Μαραγκός, YouthNet Hellas

Το Youth Work Fair αποτελεί συνέχεια του σχεδίου “Mission Responsible” το οποίο για 24 μήνες (Μάρτιος 2016 – Φεβρουάριος 2018) στόχευσε στο να αναδείξει άγνωστα σημεία και οπτικές της εργασίας με τους νέους, των πολιτικών για τη νεολαία, και της συμμετοχής των νέων.

elix at youth fair april 2018 1

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ