ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Σας προσκαλούμε στο Party μας, την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου στις 19:00 στον Πολυχώρο ΆΓΚΥΡΑ (Σόλωνος 124, Εξάρχεια, στον επάνω όροφο) για να ξεκινήσει το 2015 όπως του αρμόζει, με χαρά, σχέδια για ταξίδια και πολλά όνειρα ανάμεσα σε φίλους και εθελοντές της ΕΛΙΞ.

Η χρονιά ξεκίνησε και η προσπάθεια όλων μας να ενδυναμώσουμε το εθελοντικό κίνημα και τις αξίες που μας διαπνέουν, συνεχίζεται αδιάκοπη.

 

Στο πάρτι αυτό θα έχουμε την ευκαιρία να σας παρουσιάσουμε τις εμπειρίες των εθελοντών από τα προγράμματα της προηγούμενης χρονιάς, αλλά και να κόψουμε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα μας.

Μαζί με εσάς, ξέρουμε τους τρόπους που μπορούν να δημιουργήσουν μια κοινωνία αλληλεγγύης και συνεργασίας στην Ελλάδα και την Ευρώπη, θα βάλουμε τα δυνατά μας ώστε να συνεισφέρουμε σε αυτήν την προσπάθεια.

 

Θα μας δοθεί η ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί, να μοιραστούμε τα νέα μας σχέδια και να περάσουμε ένα όμορφο βράδυ συζητώντας και διασκεδάζοντας.

 

Σας περιμένουμε όλους με χαρά!

 

-------------

Οι φωτογραφίες μας...

 

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ