ΣΥΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΣΗ

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ

Στο Tampere της Φινλανδίας βρεθηκε αντιπροσωπεία της ΕΛΙΞ οπου και πραγματοποιήθηκε το ετήσιο συνέδριο συμβούλων νεολαίας (youth workers), από τις 14 έως τις 16 Ιανουαρίου 2020, με τη συμμετοχή περισσότερων από 2.700 συμβούλων.

Το συνέδριο διοργανώθηκε από το εθνικό συμβούλιο νεολαίας της Φινλανδίας, Allianssi, και προσέφερε ενδιαφέρουσες ομιλίες, εργαστήρια, συζητήσεις σε ομάδες και άλλα είδη εκδηλώσεων για όλους τους επαγγελματίες και τους εθελοντές που εργάζονται στον τομέα της νεολαίας.

Το YOUTH2020 έδωσε την ευκαιρία στους συμμετέχοντες για διασύνδεση, έμπνευση και νέα γνώση. Στόχος ήταν η βελτίωση της τεχνογνωσίας στον τομέα, η διάδοση καλών πρακτικών στη Φινλανδία και σε άλλα μέρη του κόσμου και η ενίσχυση του ρόλου του τομέα της νεολαίας στη δημόσια σφαίρα.Judith Wunderlich Antoniou at the annual Finnish Conference on youth work 2020

Η διευθύντρια και πρόεδρος της ΕΛΙΞ, Judith Wunderlich Antoniou παρουσίασε υπάρχουσες καινοτομίες και εξελίξεις στον τομέα της νεολαίας στην Ελλάδα.

Επιπλέον, ο συντονιστής Ευρωπαϊκών προγραμμάτων της ΕΛΙΞ, Τηλέμαχος Μπόνη, ως εκπρόσωπος της Συμβουλευτικής Επιτροπής για τη Νεολαία του Συμβουλίου της Ευρώπης, παρουσίασε τις τρέχουσες εξελίξεις σχετικά με τον τομέα νεολαίας.

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ