ΣΥΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΣΗ

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ

Στο Amiens της Γαλλίας, Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας για το 2020, πραγματοποιήθηκε από τις 21 έως 24 Νοεμβρίου 2019 η συνάντηση “Council of Members” της ευρωπαϊκής πλατφόρμας νεολαίας European Youth Forum, που αποτελείται από περισσότερες από 104 οργανώσεις - ευρωπαϊκές οργανώσεις νεολαίας και εθνικά συμβούλια νεολαίας.

Το δίκτυο της ALLIANCE of European Voluntary Service Organisations είναι μέλος της πλατφόρμας και συμμετέχει στην συνάντηση εκπροσωπούμενο από το στέλεχος της ΕΛΙΞ Τηλέμαχο Μπόνη.

Στο πλαίσιο της συνάντησης τα μέλη του European Youth Forum συζήτησαν σημαντικά θέματα, το κυριότερο των οποίων είναι η υιοθέτηση του Στρατηγικού πλάνου για τα επόμενα 4 EYF and ELIXχρόνια καθώς και το "Policy Paper on Future of Work".

Στο άνοιγμα της συνάντησης πραγματοποιήθηκε με την ανακοίνωση της πόλης των Τιράνων ως Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας για το 2022.

Το παρόν έδωσε και ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας, Emmanuel Macron, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό στους εκπροσώπους της ευρωπαϊκής πλατφόρμας νέων.

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ