Προτάσεις για EVS με την ΕΛΙΞ

Στη σελίδα μας "Προτάσεις της ΕΛΙΞ για EVS" παρουσιάζουμε τις προτάσεις μας σχετικά με τα προγράμματα EVS τα οποία προτείνει η ΕΛΙΞ για τους εθελοντές της.

Η ΕΛΙΞ είναι πιστoποιημένη οργάνωση από την Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς για τα προγράμματα EVS.

Σε συνεργασία με την οργάνωση Concordia, η ΕΛΙΞ σας προτείνει ένα κοινωνικό πρόγραμμα EVS μεγάλης διάρκειας με στόχο την προώθηση της κινητικότητας των νέων και των διαπολιτισμικών ανταλλαγών.

 

Το πρόγραμμα, με τίτλο “Youth Ambassador for Mobility”, θα λάβει χώρα στην Γαλλία, σε ένα κοινωνικό αγροτικό κέντρο στην πόλη Ebreuil στην όμορφη περιοχή Auvergne, 50 χιλιόμετρα από την πόλη Clermont-Ferrand, για την περίοδο Οκτωβρίου 2018 έως Μάιο 2019.

 

Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων: Δευτέρα,

Read more

Σε συνεργασία με την οργάνωση Fundacja Internationaler Bund Polska, η ΕΛΙΞ σας προτείνει ένα εκπαιδευτικό και κοινωνικό πρόγραμμα EVS μεγάλης διάρκειας, με θέμα την ενδυνάμωση παιδιών και νέων με αναπηρίες.

 

Το πρόγραμμα, με τίτλο “Dive into Heritage”, θα λάβει χώρα στην Πολωνία στην Κρακοβία και στην πόλη Waganowice για την περίοδο Σεπτεμβρίου 2018 έως Ιουνίου 2019.

 

Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων: Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018!

 

Λεπτομερώς
Project Dates: 01/09/2018 - 30/06/2019

 

Read more

Η ΕΛΙΞ σας προτείνει ένα πρόγραμμα EVS στο πλαίσιο του European Solidarity Corps (Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης) μεγάλης διάρκειας με τίτλο “Promote and Support International Volunteering”, που συντονίζει ή οργάνωση “Internationale Begegnung in Gemeinschaftsdiensten” (IBG) στην Γερμανία.


Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στην Στουτγάρδη από την 1η Φεβρουαρίου μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου του 2019.

 

Οι αιτήσεις με τους επιλεγμένους υποψήφιους για αυτό το πρόγραμμα θα κατατεθούν από την οργάνωση

Read more

Η ΕΛΙΞ σας προτείνει ένα πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα EVS μεγάλης διάρκειας με τίτλο “Stand Up for Children's Rights, Initiative and Research”, που συντονίζει ο διεθνής οργανισμός “HOPE FOR CHILDREN CRC POLICY CENTER”, ένα Διεθνές Ανθρωπιστικό και Ανεξάρτητο Ίδρυμα με έδρα στη Λευκωσία στην Κύπρο.

 

Το πρόγραμμα, που θα σας δώσει την ευκαιρία να συνεργαστείτε και να αποκτήσετε πολύτιμη εμπειρία σε μία διεθνή ανθρωπιστική οργάνωση, θα υλοποιηθεί από τις 3 Σεπτεμβρίου του 2018 για δώδεκα μήνες.

Read more

Η ΕΛΙΞ σας προτείνει ένα πρόγραμμα EVS μεγάλης διάρκειας, που συντονίζει η οργάνωση Arcs (Arci Culture Solidali) στην Ιταλία, από τον Σεπτέμβριο 2018 μέχρι τον Αύγουστο 2019.

 

Το πρόγραμμα αποτελεί μέρος του τριετούς πρότζεκτ “Youthquake”, το οποίο αποσκοπεί στην προώθηση της αλληλεγγύης, του εθελοντισμού και της ενεργής συμμετοχής του πολίτη μέσω της αποστολής και φιλοξενίας συμμετεχόντων EVS σε ορισμένες περιοχές της κεντρικής Ιταλίας, που επλήγησαν από σεισμό το καλοκαίρι του 2016,

Read more

Η ΕΛΙΞ σας προτείνει ένα πρόγραμμα EVS μεγάλης διάρκειας, που συντονίζει η οργάνωση Solidarités Jeunesses στην Γαλλία, από τον Σεπτέμβριο 2018 μέχρι τον Αύγουστο 2019.

 

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ EVS ΚΑΛΥΠΤΕΙ…
1. γλωσσική και πολιτισμική κατάρτιση
2. το μεγαλύτερο μέρος του κόστους ταξιδιού, ανάλογα με την χιλιομετρική απόσταση, μετάβασης στη χώρα του προγράμματος και επιστροφής από αυτή
3. διαμονή, διατροφή και ένα μηνιαίο επίδομα της τάξης των 55-140 €

Read more

Σε συνεργασία με την οργάνωση Polish Robert Schuman Foundation, η ΕΛΙΞ σας προτείνει εφτά εκπαιδευτικά και κοινωνικά προγράμματα EVS μεγάλης διάρκειας, με θέμα της ενδυνάμωσης των παιδιών και νέων με ειδικές ανάγκες. Τα προγράμματα, με τίτλο “(Dis)appearing (dis)abilities with Schuman Volunteers”, θα λάβουν χώρα στην Πολωνία, συγκεκριμένα έξι στην Βαρσοβία και ένα στην πόλη Wojkowice για την περίοδο Οκτωβρίου 2018 έως Ιουνίου/Σεπτεμβρίου 2019.

 

Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων: Κυριακή, 13 Μαΐου 2018!

Read more