Προτάσεις για EVS με την ΕΛΙΞ

Στη σελίδα μας "Προτάσεις της ΕΛΙΞ για EVS" παρουσιάζουμε τις προτάσεις μας σχετικά με τα προγράμματα EVS τα οποία προτείνει η ΕΛΙΞ για τους εθελοντές της.

Η ΕΛΙΞ είναι πιστoποιημένη οργάνωση από την Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς για τα προγράμματα EVS.

Η ΕΛΙΞ σας προτείνει ένα πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα EVS μεγάλης διάρκειας που συντονίζει η ισπανική οργάνωση Cocat. Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από την 1η Φεβρουαρίου μέχρι την 1η Δεκεμβρίου του 2019 για δέκα μήνες, στην όμορφη Βαρκελώνη.

 

Οι αιτήσεις με τους επιλεγμένους υποψήφιους για αυτό το πρόγραμμα θα κατατεθούν από την οργάνωση φιλοξενίας στην επόμενη προθεσμία του προγράμματος EVS στις 16 Οκτωβρίου 2018 στην Εθνική Μονάδα της Ισπανίας.

 

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: Τετάρτη, 12

Read more

Σε συνεργασία με την Ρουμανική οργάνωση Lumea lui Pinocchio η ΕΛΙΞ έχει εξασφαλίσει για εσάς μια θέση για το εξάμηνο πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα EVS “Activ8 Competences” στην πόλη Panciu της ανατολικής Ρουμανίας. Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί από τον Μάρτιο 2019 μέχρι τον Αύγουστο 2019.

 

Μαζί με άλλους δύο εθελοντές από την Ιταλία και από την Τσεχία, ο εθελοντής/η εθελόντρια θα έχει την ευκαιρία να ετοιμάσει και να υλοποιήσει, μαζί με τους διοργανωτές, εκπαιδευτικές δράσεις για παιδιά και

Read more

Η ΕΛΙΞ σας προτείνει ένα πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα EVS μεγάλης διάρκειας με τίτλο “ALL FOR ONE, ONE FOR ALL. TAKE A STEP FOR REFUGEES”, που συντονίζει ο Βελγικός Ερυθρός Σταυρός (Croix-Rouge De Belgique) στο κέντρο για τους αιτούντες άσυλο "St. Elisabeth-Haus" που βρίσκεται στο Manderfeld στη γερμανόφωνη κοινότητα του Βελγίου.

 

Το πρόγραμμα, που θα σας δώσει την ευκαιρία να συνεργαστείτε και να αποκτήσετε πολύτιμη εμπειρία σε μία διεθνή οργάνωση, θα υλοποιηθεί από τον Σεπτέμβριου ή τον

Read more

Σε συνεργασία με την οργάνωση Concordia, η ΕΛΙΞ σας προτείνει ένα κοινωνικό πρόγραμμα EVS μεγάλης διάρκειας με στόχο την προώθηση της κινητικότητας των νέων και των διαπολιτισμικών ανταλλαγών.

 

Το πρόγραμμα, με τίτλο “Youth Ambassador for Mobility”, θα λάβει χώρα στην Γαλλία, σε ένα κοινωνικό αγροτικό κέντρο στην πόλη Ebreuil στην όμορφη περιοχή Auvergne, 50 χιλιόμετρα από την πόλη Clermont-Ferrand, για την περίοδο Οκτωβρίου 2018 έως Μάιο 2019.

 

Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων: Δευτέρα,

Read more

Σε συνεργασία με την οργάνωση Fundacja Internationaler Bund Polska, η ΕΛΙΞ σας προτείνει ένα εκπαιδευτικό και κοινωνικό πρόγραμμα EVS μεγάλης διάρκειας, με θέμα την ενδυνάμωση παιδιών και νέων με αναπηρίες.

 

Το πρόγραμμα, με τίτλο “Dive into Heritage”, θα λάβει χώρα στην Πολωνία στην Κρακοβία και στην πόλη Waganowice για την περίοδο Σεπτεμβρίου 2018 έως Ιουνίου 2019.

 

Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων: Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018!

 

Λεπτομερώς
Project Dates: 01/09/2018 - 30/06/2019

 

Read more

Η ΕΛΙΞ σας προτείνει ένα πρόγραμμα EVS στο πλαίσιο του European Solidarity Corps (Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης) μεγάλης διάρκειας με τίτλο “Promote and Support International Volunteering”, που συντονίζει ή οργάνωση “Internationale Begegnung in Gemeinschaftsdiensten” (IBG) στην Γερμανία.


Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στην Στουτγάρδη από την 1η Φεβρουαρίου μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου του 2019.

 

Οι αιτήσεις με τους επιλεγμένους υποψήφιους για αυτό το πρόγραμμα θα κατατεθούν από την οργάνωση

Read more

Η ΕΛΙΞ σας προτείνει ένα πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα EVS μεγάλης διάρκειας με τίτλο “Stand Up for Children's Rights, Initiative and Research”, που συντονίζει ο διεθνής οργανισμός “HOPE FOR CHILDREN CRC POLICY CENTER”, ένα Διεθνές Ανθρωπιστικό και Ανεξάρτητο Ίδρυμα με έδρα στη Λευκωσία στην Κύπρο.

 

Το πρόγραμμα, που θα σας δώσει την ευκαιρία να συνεργαστείτε και να αποκτήσετε πολύτιμη εμπειρία σε μία διεθνή ανθρωπιστική οργάνωση, θα υλοποιηθεί από τις 3 Σεπτεμβρίου του 2018 για δώδεκα μήνες.

Read more