Η ΕΛΙΞ στο πλαίσιο των δράσεών της με στόχο την προσωπική ανάπτυξη και την εξέλιξη του ατόμου ως πολίτη του κόσμου μέσα από την ενεργή συμμετοχή στα κοινά, συντονίζει ή συμμετέχει ως εταίρος σε πληθώρα ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Η ΕΛΙΞ από το 1987 έχει υλοποιήσει πλήθος τέτοιων δράσεων εξασφαλίζοντας στους φίλους της, που συμμετέχουν, υψηλή ποιότητα και πολλές δυνατότητες για την περαιτέρω αξιοποίηση αυτών των ευκαιριών.

Έτσι κάθε χρόνο περισσότεροι από 180 νέοι και νέες, μέλη και συνεργάτες της ΕΛΙΞ επιλέγουν να συμμετάσχουν σε αυτά, αποκτώντας μια μοναδική εμπειρία είτε μέσα από τις ανταλλαγές νέων ή τα προγράμματα εκπαίδευσης που υλοποιούνται σε συνεργασία με οργανώσεις από όλη την Ευρώπη.

Η ΕΛΙΞ έχει συντονίσει ή έχει αποτελέσει εταίρος σε προγράμματα όπως: Προγράμματα Erasmus+, Youth in Action – Νέα Γενιά σε Δράση, Equal, Leonardo Da Vinci, Amicus, European Youth Foundation, Κοινωφελή Εργασία, και άλλα.

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ