ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τις 3 έως τις 6 Μάρτιου η ΕΛΙΞ συμμετείχε στην "Τεχνική Συνάντηση" της Alliance of European Voluntary Service Οrganizations στο Ταλίν της Εσθονίας, το οποίο διοργάνωσε η οργάνωση EstYES.

Η συνάντηση είναι μία ετήσια εκδήλωση που διοργανώνει το δίκτυο "Alliance of European Voluntary Service organizations", κατά το οποίο οι Οργανώσεις-Μέλη και Συνεργάτες της Alliance έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν, να παρουσιάσουν τα δικά τους, αλλά και να ενημερωθούν για τα νέα Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας - WorkCamps των άλλων οργανώσεων, όπως και να αξιολογήσουν την προηγούμενη σεζόν.

Στη φετινή συνάντηση έλαβαν μέρος περισσότερες από 80 οργανώσεις, τόσο μέλη της Alliance αλλά και συνδεδεμένες οργανώσεις, η ΕΛΙΞ είναι μέλος της Alliance από το 1991.

Παρουσιάστηκαν περισσότερα από 2.300 Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας - WorkCamps, διαφόρων ειδών: Περιβαλλοντικά, Αρχαιολογικά, προγράμματα για εφήβους, φεστιβάλ, καλλιτεχνικά, πολιτιστικά, προγράμματα με θέμα "παιδιά και νέοι", εκπαιδευτικά προγράμματα, προγράμματα με θέμα "άτομα με ειδικές ανάγκες", εργασίες συντήρησης, προγράμματα εκμάθησης ξένης γλώσσας, προγράμματα σχετικά με ηλικιωμένους, αθλητικά, πολιτιστικά αγροτικά και πολλά άλλα προγράμματα!

Τα νέα αυτά προγράμματα μπορείτε να τα βρείτε στη Μηχανή Αναζήτησης της ΕΛΙΞ, μπορείτε ακόμη να στείλετε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να μας καλέσετε στο γραφείο, στο 2103825506 για ερωτήσεις, απορίες ή βοήθεια!

Ενδιάμεσα στο Technical Meeting, έλαβε χώρα η "Ημέρα της Alliance" (Alliance Day). Πρόκειται για μία μονοήμερη εκδήλωση που διοργανώνεται 2 φορές το χρόνο και είναι αφιερωμένη στις ομάδες εργασίες που δραστηριοποιούνται στο εσωτερικό της Alliance, σε εργαστήρια και σε ομάδες συζήτησης. Εκπρόσωποι από τα αδελφά δίκτυα συμμετείχαν στις συναντήσεις με εκπροσώπους τους όπως το CCIVS (Coordinating Committee for International Voluntary Service), το NVDA (Network for Voluntary Development in Asia) και το SCI (Service Civil International) με στόχο την καλύτερη συνεργασία και δημιουργία περισσότερων κοινών δράσεων.

 

TM2016 group photo

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ