ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΡΓΟ

Ανοιχτή Εκδήλωση Παρουσίασης του εργαλείου Mobile School και της δουλειάς της ΑΡΣΙΣ στο δρόμο, στο πλαίσιο της 15ήμερης εκπαίδευσης που τα στελέχη και οι εθελοντές λαμβάνουν στις μεθοδολογικές αρχές και τη λειτουργία του Mobile School.

Ένα καινοτόμο εργαλείο Εκπαίδευσης, Υποστήριξης και Εμψύχωσης των παιδιών που ζουν και εργάζονται στον δρόμο, ενισχύοντας το δικαίωμα κάθε παιδιού στην Εκπαίδευση, τη Δημιουργικότητα, την Επικοινωνία.

 

Η παρουσίαση γίνεται στα πλαίσια του έργου “Χώρα Νέων”, όπου η ΕΛΙΞ συμμετέχει ως εταίρος και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19/03 στο Κ.Υ.Ν., Τενέδου 21Β στην Κυψέλη.

Το έργο χρηματοδοτείται στο πλαίσιο του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες» - Αύξηση παροχής υπηρεσιών κοινωνικής πρόνοιας σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες - το οποίο είναι μέρος του συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα. Διαχειριστής Επιχορήγησης του Προγράμματος είναι το Ίδρυμα Μποδοσάκη.

Η πρόσκληση σε pdf

Χώρα Νέων - eea Grants 2014

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ