ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΡΓΟ

Η ΕΛΙΞ με την υποστήριξη του Kreuzberger Kinderstiftung και στο πλαίσιο της δράσης Ανοιχτά Σχολεία ξεκινά τον νέο κύκλο του προγράμματος Προσωπικής και Κοινωνικής Ανάπτυξης παιδιών - “Stepkids”. Το πρόγραμμα υλοποιείται με την υποστήριξη του “Kreuzberger Kinderstiftung”.

Το πρόγραμμα αφορά παιδιά ηλικίας 6-12 ετών και υλοποιείτε στο 26ο Δημοτικό Σχολείο Κυψέλης. Οι ενδιαφερόμενοι γονείς θα πρέπει να επικοινωνήσουν είτε τηλεφωνικά ή με email με την ΕΛΙΞ άμεσα.

Στόχος των τμημάτων Προσωπικής και Κοινωνικής Ανάπτυξης είναι να δημιουργηθούν μικρές ομάδες όπου μέσα σε ένα κλίμα σεβασμού και ισοτιμίας τα παιδιά, ηλικίας 6 έως 12 χρονών, θα νιώσουν ελεύθερα να εκφραστούν και να ξεδιπλώσουν τον εαυτό τους. Τα εργαστήρια λειτουργούν με βάση τις αρχές της βιωματικής μεθόδου και οι βασικές θεματικές θα είναι η αυτοεικόνα του παιδιού και η αυτοεκτίμηση και στη συνέχεια η εξοικείωση με το συναισθηματικό κόσμο των παιδιών. Η αναγνώριση και η διαχείριση των συναισθημάτων.

Η διάρκεια του κύκλου αυτού του προγράμματος θα από τον Μάρτιο έως τον Ιούνιο κάθε Τετάρτη 18:00-19:30.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: 210 38 25 506

stepkids elix athens 2016 stepkids elix athens 2016
Με την υποστήριξη του Kreuzberger Kinderstiftung Η ΕΛΙΞ συμμετέχει στην δράση Ανοιχτά Σχολεία του Δήμου Αθηναίων

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ