ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΡΓΟ

Δωρεάν δημιουργική απασχόληση το καλοκαίρι μέσα από την ανάπτυξη δεξιοτήτων, για παιδιά Ειδικών Σχολείων που θα πραγματοποιηθεί στον Δήμο Εύοσμου -Κορδελιού.

Αγαπητοί γονείς,

Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση ΕΛΙΞ - Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας με την υποστήριξη του ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ για δεύτερη χρονιά και σε συνεργασία με το Δήμο Εύοσμου-Κορδελιού, προσφέρει φέτος δωρεάν δημιουργική απασχόληση το καλοκαίρι του 2014, για παιδιά και νέους που φοιτούν σε Ειδικά Σχολεία.

Η ΕΛΙΞ με εμπειρία στις δράσεις εθελοντικής προσφοράς από το 1987 σε όλο τον κόσμο και με γνώμονα την κοινωνική ευαισθησία, διοργανώνει φέτος το πρόγραμμα «αυτό το καλοκαίρι είναι δικό μας» με την ενεργό στήριξη της Ελληνικά Πετρέλαια.

Δίνουμε την ευκαιρία στα παιδιά, να ζήσουν ένα διαφορετικό καλοκαίρι, προσφέροντας τους τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε δραστηριότητες που θα αναζωογονήσουν την ψυχολογία τους και θα αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, μέσα από ένα πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης με:

θεατρικό παιχνίδι, εικαστικά, ομαδικά παιχνίδια, περιβαλλοντική και διαπολιτισμική εκπαίδευση

Το πρόγραμμα θα συντονίζουν εκπαιδευτικοί, ειδικοί παιδαγωγοί και ειδικευμένο προσωπικό, με τη συμβολή των εθελοντών της ΕΛΙΞ από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

elpe
Περίοδοι και χώρος διεξαγωγής δραστηριοτήτων:
α) 1η ΠΕΡΙΟΔΟΣ 07/07 έως 18/07/2014 και

β) 2η ΠΕΡΙΟΔΟΣ 21/07 έως 01/08/2014,

 

στο 13ο Ειδικό Σχολείο του Κορδελιού, ώρες προγράμματος από 8:30 έως 1:30 καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής.


Η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανοικτή σε όλα τα παιδιά από 9 ετών που φοιτούν στα Ειδικά Σχολεία του Δήμου Εύοσμου-Κορδελιού και γειτονικών δήμων. Στο τέλος της περιόδου σε όλα τα παιδιά απονέμεται αναμνηστικό δίπλωμα για τη συμμετοχή τους.

 

Μπορείτε να εγγράψετε τα παιδιά σας:

έως Παρασκευή 20/6 στο γραφείο του 13ου Ειδικού Σχολείου (Κύπρου και Κρήτης, ΤΚ.56334 Εύοσμος) από 9:00 -12:00

Ή ηλεκτρονικά έως Πέμπτη 3/7 κατεβάζοντας την αίτηση συμμετοχής και αποστέλλοντάς την συμπληρωμένη στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή fax στο 2103814682

 

Για πληροφορίες καλέστε 2103825506, κ. Ελένη Γαζή


Δικαιολογητικά εγγραφής: Αίτηση συμμετοχής και μια φωτογραφία του παιδιού. Για τις εγγραφές των παιδιών θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

 

Θα υπάρχει Δωρεάν Μεταφορά με σχολικό μόνο σε όσους κατοικούν μέσα στα όρια του Δήμο Εύοσμου-Κορδελιού.

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ