ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΡΓΟ

Οι εθελοντές της ΕΛΙΞ ολοκληρώνουν σιγά σιγά το πρόγραμμα εθελοντικής εργασίας "Neon Chora II Recycling for Good" και για το λόγο αυτό ετοιμάζουμε μια γιορτή κλεισίματος του προγράμματος την Παρασκευή το απόγευμα, με έκθεση των παραχθέντων ειδών, πολυπολιτισμική κουζίνα αλλά και μουσική!

Σας καλούμε λοιπόν...
την Παρασκευή 1η Απριλίου 2016, στο Δημοτικό Κινηματογράφο ΣΤΕΛΛΑ, Τενέδου 34, στην Κυψέλη, στις 19:30, γιορτάζουμε την ολοκλήρωση του 2ου προγράμματος εθελοντικής εργασίας (Youth Camp) στο πλαίσιο της στήριξης του Κέντρου Υποστήριξης Νέων «ΝΕΩΝ ΧΩΡΑ».

Μέσα από την ιδέα του «ReUse-ReSmile / Συμμετέχω & Προσφέρω», «ξαναφτιάχνοντας το παλιό ξαναφτιάχνουμε τη ζωή μας», η πρόσκληση και η πρόταση μας ήταν:

"Στις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης προτείνουμε αλληλεγγύη και συνάντηση ανθρώπων σε κοινή ενεργή δράση. Με χέρια, εργαλεία και φαντασία γίνεται η ανακατασκευή – δημιουργία – διακόσμηση επίπλων. Η διάθεση τους έχει προορισμό άτομα και οικογένειες που τα χρειάζονται. Νέοι και νέες από όλο τον κόσμο και η κοινότητα στο σύνολο της πρωταγωνιστούν και βοηθούν να γίνει πραγματικότητα το χαμόγελο".

Και τα καταφέραμε!!!

Σας καλούμε να γιορτάσουμε μαζί την συνάντηση των ανθρώπων, την κοινή και ενεργή δράση, την δημιουργικότητα, την συνεργασία, την Νεότητα, με τους νέους και νέες που από όλο το κόσμο και την Ελλάδα συμμετείχαν στην πρόταση αυτή και ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση.

Στον ίδιο φιλόξενο χώρο του κινηματογράφου ΣΤΕΛΛΑ γιορτάζουμε το αποτέλεσμα της προσπάθειας και πρότασής μας: εκθέτουμε τις κατασκευές, χαιρόμαστε το χώρο που φιλοξένησε την δημιουργική δράση, ευχόμαστε να είναι η αλληλεγγύη παρούσα ως απάντηση στη κρίση, ως εγγύηση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Σας περιμένουμε να χαμογελάσουμε ξανά και μαζί.

 

elix - re use re smile 2016

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ