ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΡΓΟ

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, ο ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ στήριξε αυτό το σημαντικό πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης ατόμων με αναπηρία από την ευρύτερη περιοχή του Θριασίου Πεδίου και τους Δήμους Εύοσμου - Κορδελιού και Δέλτα της Θεσσαλονίκης.

Η απήχηση που είχε το πρόγραμμα αυτό στα παιδιά και στους νέους που πήραν μέρος τα προηγούμενα χρόνια, καθώς και η συνεχής υποστήριξη που παρέχει ο ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, μας διαβεβαιώνουν ότι το πρόγραμμα «Αυτό το Καλοκαίρι είναι Δικό μας» έχει γίνει θεσμός, τόσο στο Θριάσιο Πεδίο, όσο και σε δήμους της Θεσσαλονίκης.

Στο «αερόστατο» της ΕΛΙΞ επιβιβάστηκαν 62 παιδιά και νέοι ηλικίας άνω των 9 ετών, για να περάσουν ένα διαφορετικό καλοκαίρι, γεμάτο μοναδικές εμπειρίες.

Μέσω διαδραστικών παιχνιδιών και εδικά σχεδιασμένων προγραμμάτων, αλλά και με πολύ κέφι, οι διεθνείς ομάδες εθελοντών της οργάνωσης με την καθοδήγηση ειδικών παιδαγωγών, απασχόλησαν καθημερινά τα παιδιά, προσφέροντάς τους μια διαπολιτισμική εμπειρία που καταργεί τις διαφορές ανάμεσα στους λαούς.

 

 

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ