ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΡΓΟ

Συμβάλλουμε στο έργο και τη λειτουργία επιλεγμένων Ιδρυμάτων, με στόχο τη μεγιστοποίηση της προσφοράς τους προς στους περιθαλπόμενους.

Αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα υποστήριξης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων σε μία εποχή όπου οι αρχές και οι ανθρώπινες αξίες περνούν κρίση, η ΜΚΟ ΕΛΙΞ συμβάλλει με ομάδες εθελοντών στη λειτουργία επιλεγμένων Ιδρυμάτων Κοινωνικής Ωφελείας. Το πρόγραμμα της ΕΛΙΞ "Μαθήματα Αλληλεγγύης" στηρίζεται από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

 

Την περίοδο του καλοκαιριού, με διεθνείς ομάδες εθελοντών, «σηκώνουμε τα μανίκια και βάζουμε ένα χεράκι» στα Ιδρύματα Παμμακάριστος και Χατζηκώνστα. Οι ομάδες της ΕΛΙΞ με την καθοδήγηση ειδικών τεχνιτών, πραγματοποιούν ελαφρές τεχνικές εργασίες στα κοινωφελή ιδρύματα με σκοπό τη βελτίωση των συνθηκών και της αισθητικής των χώρων που έχουν ταλαιπωρηθεί από το χρόνο. Νέοι και νέες από όλο τον κόσμο και την Ελλάδα, θα ζήσουν μέσα στους χώρους των Ιδρυμάτων, προσθέτοντας ένα κομμάτι από τον εαυτό και την ενέργειά τους, από τις 2 Ιουλίου ως τις 25 Αυγούστου. Σε αυτήν την προσπάθεια, πολύτιμοι συνοδοιπόροι είναι οι χορηγοί μας Χρωτέx και Leroy Merlin, που και με τη δική τους συμμετοχή, συμβάλλουν ουσιαστικά στην υλοποίηση του έργου στα Ιδρύματα.

Ευγενικός χορηγός χρωμάτων
Χρωτεχ στηρίζει τις δράσεις της ΕΛΙΞ με προσφορά χρωμάτων
Ευγενικός χορηγός υλικών
Στηρίζει την δράση της ΕΛΙΞ με προσφορά αναγκαίων υλικών


Η ΕΛΙΞ βρίσκεται κοντά στα Ιδρύματα: ΚΑΑΠΑΑ Σχιστού, ΕΛΕΠΑΠ, Παμμακάριστος, Χατζηκώνστα, με εθελοντές, όλο το χρόνο και βασικοί στόχοι του προγράμματος είναι:

-Η βελτίωση της καθημερινής ζωής των περιθαλπομένων ατόμων.
-Η προσφορά υποστηρικτικών υπηρεσιών προς το προσωπικό των Ιδρυμάτων.
-Η εξυπηρέτηση λειτουργικών αναγκών των Ιδρυμάτων.

Περισσότερες πληροφορίες: 2103825506

ΕΛΙΞ, δράσεις με κοινωνικό αντίκρισμα από το 1987 Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ