ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΕΛΙΞ θα συνεχίσει να υποστηρίζει τις προσπάθειες του δήμου Αθηναίων για να δώσει ζωή στις γειτονιές της πόλης και να ενισχύσει με στοχευμένες δράσεις τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Θα συμμετέχει στην πρωτοβουλία "Ανοιχτά Σχολεία" και για τους επόμενους μήνες όπως έχουμε σχεδιάσει, μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε περισσότερά.

Ο δήμος Αθηναίων έχει προγραμματίσει για τον Οκτώβριο μια σειρά παρουσιάσεων στις γειτονιές της Αθήνας με στόχο την ενημέρωση των κατοίκων για τις δράσεις που πλαισιώνουν την πρωτοβουλία "Ανοιχτά Σχολεία". Διαβάστε παρακάτω:

Το πρόγραμμα "Ανοιχτά Σχολεία" έχει στόχο τα σχολικά κτίρια να γίνουν κέντρα συνάντησης για τη γειτονιά και να φιλοξενούν εκπαιδευτικές, ψυχαγωγικές, πολιτιστικές και αθλητικές δράσεις για όλους. Για να γνωριστούμε έχουμε προγραμματίσει διαδραστικές ενημερωτικές εκδηλώσεις σε 13 γειτονιές της Αθήνας, το διάστημα από 5-24 Οκτωβρίου 2016, και ώρες 6-9 το απόγευμα.

Οι εκδηλώσεις με τίτλο "Ανοιχτά Σχολεία - Οι γειτονιές της Αθήνας συναντιούνται" θα φέρουν κοντά τους κατοίκους, τους γονείς, τους μαθητές, τους φορείς που υλοποιούν δράσεις. Μέσα στα σχολεία θα γνωρίσουν όλοι το πρόγραμμα και θα μοιραστούμε ιδέες, ανάγκες και δεξιότητες της κάθε γειτονιάς ώστε να συνδιαμορφώσουμε τις δράσεις που προσφέρονται στα "Ανοιχτά Σχολεία".

Το πρόγραμμα "Ανοιχτά Σχολεία", μία πρωτοβουλία του δήμου Αθηναίων, υλοποιείται με αποκλειστικό δωρητή το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Μάθε για το πρόγραμμα, διάδωσέ το και πάρε μέρος!

 

open schools Athens actions Oct 2016

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ