ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΡΓΟ

Μια κοινή δράση της ΕΛΙΞ και των Γιατρών του Κόσμου θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 4-5 Μαΐου, με σκοπό τον οδοντιατρικό έλεγχο παιδιών μεταναστών και προσφύγων.

Η δράση θα λάβει χώρα στο Εκπαιδευτικό Κέντρο (Learning Centre) της ΕΛΙΞ στην Πατησίων, την Παρασκευή 4 Μαΐου και το Σάββατο 5 Μαΐου, όπου εξειδικευμένο προσωπικό των δυο οργανώσεων και οδοντίατροι των Γιατρών του Κόσμου θα παρέχουν οδοντιατρικό έλεγχο σε πάνω από 100 άτομα, παιδιά μεταναστών και προσφύγων που παρακολουθούν το πρόγραμμα μη-τυπικής εκπαίδευσης της ΕΛΙΞ που υλοποιείται με τη στήριξη της UNICEF και τη χρηματοδότηση της Γενικής Διεύθυνσης Ευρωπαϊκής Πολιτικής Προστασίας και Επιχειρήσεων Ανθρωπιστικής Βοήθειας (DG ECHO)..

Οι ωφελούμενοι αποτελούνται από δυο ομάδες και πιο συγκεκριμένα, παιδιά 6-12 ετών και έφηβοι 12-17 ετών, ενώ ανάμεσα στις εργασίες που θα παρέχουν οι οδοντίατροι περιλαμβάνονται κλινική εξέταση, φθορίωση και συμβουλευτική στοματικής υγιεινής.

Στην δράση θα λάβουν μέρος οδοντίατροι, παιδαγωγοί/κοινωνικοί λειτουργοί, μεταφραστές, καθώς και εθελοντές των δυο οργανώσεων για την επιτυχή διεξαγωγή της, ενώ όλες οι υπηρεσίες θα παρέχονται δωρεάν.

elix since 1987 4x3 Γιατροί του Κόσμου

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ