ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΡΓΟ

Ο Φεβρουάριος ήταν ένας εντατικός μήνας για την ΕΛΙΞ και το πρόγραμμα “Μάθηση μέσα από το παιχνίδι και μη τυπική εκπαίδευση, ενισχυμένη ψυχοκοινωνική υγεία και θετική ενσωμάτωση για παιδιά – πρόσφυγες ηλικίας 3-17 ετών” που υλοποιεί για ανήλικους πρόσφυγες σε Αττική και Κεντρική Μακεδονία σε συνεργασία με την FCA και την υποστήριξη της UNICEF.

Συνοπτικά η εικόνα του προγράμματος για τον μήνα Φεβρουάριο είναι:

-- 638 παιδιά ηλικίας 3-17 ετών, συνολικά εγγεγραμμένα στο πρόγραμμα (55% αγόρια, 45% κορίτσια), 424 στην Αθήνα και 214 στην Θεσσαλονίκη.

-- 282 οικογένειες ωφελήθηκαν τον μήνα αυτό από το πρόγραμμα, 183 στην Αθήνα και 99 στην Θεσσαλονίκη

-- 577 ωριαία μαθήματα παρασχέθηκαν συνολικά στα παιδιά, 419 στην Αθήνα και 158 στην Θεσσαλονίκη. (Ελληνικά & Μαθηματικά, Αγγλικά και Μητρικής Γλώσσας)

-- 32 Εκπαιδευτικοί και Κοινωνικοί Λειτουργοί στελέχωσαν συνολικά το πρόγραμμα και υποστήριξαν τα παιδιά και τις οικογένειές τους, 18 στην Αθήνα και 14 στην Θεσσαλονίκη.

-- 4 εκπαιδευτικές επιμορφώσεις οργανώθηκαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για την άρτια ενημέρωση των εκπαιδευτικών που συμμετέχουν με σκοπό την καλύτερη κατανόηση, υλοποίηση του προγράμματος και των ιδιαιτεροτήτων του.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα αυτό:

ΕΛΙΞ Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

finland Finn Church Aid logo unicef logo 4x3

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ