ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΡΓΟ

Ο Μάρτιος ήταν ο μήνας για την ΕΛΙΞ που ανέβασε σημαντικά σε αριθμούς το πρόγραμμα “Μάθηση μέσα από το παιχνίδι και μη τυπική εκπαίδευση, ενισχυμένη ψυχοκοινωνική υγεία και θετική ενσωμάτωση για παιδιά – πρόσφυγες ηλικίας 3-17 ετών” που υλοποιεί για ανήλικους πρόσφυγες σε Αττική και Κεντρική Μακεδονία σε συνεργασία με την FCA και την υποστήριξη της UNICEF.

Συνοπτικά η εικόνα του προγράμματος για τον μήνα Μάρτιο είναι:

  • 9 εκπαιδευτικά κέντρα, 4 στην Αττική και 5 στην Θεσσαλονίκη.
  • 928 παιδιά ηλικίας 3-17 ετών, συνολικά εγγεγραμμένα στο πρόγραμμα (60% αγόρια, 40% κορίτσια), 652 στην Αθήνα και 276 στην Θεσσαλονίκη.
  • 386 οικογένειες ωφελήθηκαν τον μήνα αυτό από το πρόγραμμα, 274 στην Αθήνα και 112 στην Θεσσαλονίκη
  • 1.560 ωριαία μαθήματα παρασχέθηκαν συνολικά στα παιδιά, 1.148 στην Αθήνα και 412 στην Θεσσαλονίκη. (Ελληνικά & Μαθηματικά, Αγγλικά και Μητρικής Γλώσσας)
  • 46 Εκπαιδευτικοί και Κοινωνικοί Λειτουργοί στελέχωσαν συνολικά το πρόγραμμα και υποστήριξαν τα παιδιά και τις οικογένειές τους, 31 στην Αθήνα και 15 στην Θεσσαλονίκη.
  • 2 εκπαιδευτικές επιμορφώσεις οργανώθηκαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για την άρτια ενημέρωση των εκπαιδευτικών που συμμετέχουν με σκοπό την καλύτερη κατανόηση, υλοποίηση του προγράμματος και των ιδιαιτεροτήτων του.
elix since 1987 4x3

 

 

 

dg echo logo

Finn Church Aid UNICEF

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ