ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η μεγάλη στιγμή πλησιάζει…. Τα Θερινά WorkCamp είναι ήδη στον προθάλαμο της Alliance of European Voluntary Service Organizations.

Η ΕΛΙΞ πιστή στο ραντεβού, όπως κάθε χρόνο από το 1991, έχει ετοιμαστεί και από αύριο θα συμμετέχει στην Τεχνική Συνάντηση των οργανώσεων της Alliance στην Τουρκία.

Εκεί θα παρουσιαστούν όλα τα θερινά WorkCamp όλων των οργανώσεων σε όλο τον κόσμο και η ΕΛΙΞ θα παρουσιάσει τα προγράμματα που θα υλοποιήσει στην Ελλάδα.

Η συνάντηση είναι σημαντική καθώς είναι ουσιαστικά η εκκίνηση της διαδικασίας εύρεσης εθελοντών για όλο τον κόσμο. Η ΕΛΙΞ θα συναντηθεί με όλες τις οργανώσεις και κυρίως με τις οργανώσεις από τις χώρες που αποτελούν τους συνηθέστερους προορισμούς σας.

Σκοπός είναι να μάθουμε όλα τα μυστικά τους για τα φετινά τους προγράμματα και τις δυνατότητες που έχουν ώστε να σας κρατούμε ενήμερους και προετοιμασμένους.

 

Έτσι μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης αυτής αρχίζει το ανέβασμα όλων των θερινών WorkCamp στην Μηχανή Αναζήτησης της ΕΛΙΞ και μέχρι τα τέλη Μαρτίου θα είναι σχεδόν όλα εκεί. Ημερομηνία σταθμός είναι η 15η Μαρτίου όπου ο μεγαλύτερος αριθμός προγραμμάτων θα είναι εκεί.

 

Προετοιμαστείτε, δείτε τα ημερολόγια σας, κάντε τον απαραίτητο προγραμματισμό, βάλτε τους στόχους σας για αυτό το καλοκαίρι και ξεκινήστε τις δοκιμές στην Μηχανή Αναζήτησης.

 

Η συμβουλή μας είναι ότι όσο πιο νωρίς κάποιος κάνει αίτηση τόσο περισσότερες πιθανότητες έχει να πάει εκεί που επιλέγει. Επίσης αμέσως αφού γίνει δεκτή/ος, μπορεί να κλείσει εισιτήρια σε πολύ καλύτερες τιμές κρατώντας το κόστος πολύ χαμηλά. Για αυτό λοιπόν μην χάσετε καιρό.

 

Καλό ψάξιμο σε όλες και όλους, κάντε την επιλογή σας, χαρίστε στον εαυτό σας μια μοναδική εμπειρία ζωής μέσα από ένα Πρόγραμμα Εθελοντικής Εργασίας – WorkCamp με την ΕΛΙΞ.

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ