ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Γίνε Ομαδάρχης - Σεμινάριο Εκπαίδευσης Ομαδαρχών της ΕΛΙΞ

H EΛΙΞ οργανώνει το ετήσιο σεμινάριο εκπαίδευσης ομαδαρχών για όσους θέλουν να ζήσουν την εμπειρία του συντονισμού μιας διεθνούς ομάδας εθελοντών στο πλαίσιο των κοινωνικών προγραμμάτων που υλοποιεί στην Αττική το καλοκαίρι του 2013.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιουνίου από τις 09:00 έως τις 20:00 στην Αθήνα και περιλαμβάνει διάφορες θεματικές σχετικές με τη διαχείριση εθελοντικών ομάδων, την επίλυση συγκρούσεων, τη διαπολιτισμική εκπαίδευση καθώς και πρακτικά θέματα οργάνωσης και συντονισμού εθελοντικών δράσεων στο πεδίο.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε νέους άνω των 18 ετών που επιθυμούν να αναλάβουν το συντονισμό και την καθοδήγηση μιας συγκεκριμένης ομάδας εθελοντών από διάφορες χώρες, επομένως:
- Αν θέλεις να συντονίσεις μια διεθνή ομάδα εθελοντών για δεκαπέντε μέρες,
- Αν θέλεις να αποκτήσεις πρακτική εμπειρία στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού επιτελώντας κοινωνικό έργο,
- Αν έχεις πρακτική εμπειρία σε ανάλογα προγράμματα ή είσαι φοιτητής/απόφοιτος παιδαγωγικών ή κοινωνικών / ανθρωπιστικών σχολών ή έχεις εμπειρίες σε χειρονακτικές εργασίες και εργασίες συντήρησης κτηρίων και θέλεις να αναπτύξεις τις δεξιότητες σου αλλά και να συνεισφέρεις στο μέγιστο δυνατό, 
- Αν θέλεις να αναπτύξεις τις συντονιστικές και επικοινωνιακές σου ικανότητες γνωρίζοντες ανθρώπους από όλο τον κόσμο,
- Αν θέλεις να εργαστείς εθελοντικά με στόχο την κοινωνική προσφορά σε:
>> προγράμματα  δημιουργικής απασχόλησης παιδιών 6-12 ετών (recreational activities with children 6-12),
>> προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών και νέων με ειδικές ικανότητες (recreational activities with kids/young adults with special needs) ή/και
>> προγράμματα ανακαίνισης και εργασιών συντήρησης εξωτερικών και εσωτερικών χώρων κοινωφελών ιδρυμάτων (renovation / environmental activities),

Πάρε μέρος στο Σεμινάριο Εκπαίδευσης Ομαδαρχών που οργανώνει η ΕΛΙΞ στις 8 Ιουνίου στην Αθήνα και  γίνε ένας από τους δεκάδες εθελοντές που κάθε καλοκαίρι συντονίζουν τα προγράμματα εθελοντικής εργασίας στην Ελλάδα. Δείτε τον πλήρη κατάλογο προγραμμάτων εθελοντικής εργασίας στην Ελλάδα για το 2013.
Το κόστος συμμετοχής είναι 20 €.

 

Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων μέχρι την Παρασκευή 31 Μαΐου.
Για να κατοχυρώσεις μια θέση στην εκπαίδευση συμπλήρωσε την αίτηση συμμετοχής και στείλτε το βιογραφικό σου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι την Παρασκευή 31 Μαΐου.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η αίτηση συμμετοχής στο σεμινάριο δρομολογείται μόνο μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης του ποσού συμμετοχής είτε στο γραφείο της ΕΛΙΞ είτε μέσω ονομαστικής τραπεζικής κατάθεσης στο λογαριασμό της οργάνωσης :
Στοιχεία τράπεζας: ΑLPHA ΒΑΝΚ
Αριθμός λογαριασμού: 121-00-2002-008336.
Όνομα δικαιούχου: ELIX - Conservation Volunteers Greece/ΕΛΙΞ - Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας

Περιγραφή Εργασίας Ομαδάρχη Διεθνών Ομάδων Εθελοντών που πρέπει να διαβάσεις πριν κάνεις αίτηση

Αναλυτική Περιγραφή Προγραμμάτων Εθελοντικής Εργασίας 2013 στην Ελλάδα

Loading...

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ