ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

H EΛΙΞ οργανώνει το ετήσιο σεμινάριο εκπαίδευσης ομαδαρχών για όσους θέλουν να ζήσουν την εμπειρία του συντονισμού μιας διεθνούς ομάδας εθελοντών στο πλαίσιο των κοινωνικών προγραμμάτων που υλοποιεί στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2019.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο, 11-12 Μαΐου, από τις 10:00 έως τις 18:00 στην Αθήνα και περιλαμβάνει διάφορες θεματικές σχετικές με τη διαχείριση εθελοντικών ομάδων, την επίλυση συγκρούσεων, τη διαπολιτισμική εκπαίδευση, καθώς και πρακτικά θέματα οργάνωσης και συντονισμού εθελοντικών δράσεων στο πεδίο.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε νέους άνω των 18 ετών που επιθυμούν να αναλάβουν το συντονισμό και την καθοδήγηση μιας συγκεκριμένης ομάδας εθελοντών από διάφορες χώρες, επομένως:

 • Αν θέλεις να συντονίσεις μια διεθνή ομάδα εθελοντών για δεκαπέντε μέρες,
 • Αν θέλεις να αποκτήσεις πρακτική εμπειρία στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού επιτελώντας κοινωνικό έργο,
 • Αν έχεις πρακτική εμπειρία σε ανάλογα προγράμματα ή είσαι φοιτητής/απόφοιτος παιδαγωγικών ή κοινωνικών/ανθρωπιστικών σχολών και θέλεις να αναπτύξεις τις δεξιότητες σου αλλά και να συνεισφέρεις στο μέγιστο δυνατό,
 • Αν θέλεις να αναπτύξεις τις συντονιστικές και επικοινωνιακές σου ικανότητες γνωρίζοντες ανθρώπους από όλο τον κόσμο,
 • Αν θέλεις να εργασθείς εθελοντικά με στόχο την κοινωνική προσφορά σε:
  • προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών 6-12 ετών (recreational activities with children 6-12) ή/και,
  • προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών και νέων με ειδικές ικανότητες (recreational activities with kids/young adults with special needs),
  • προγράμματα για την προστασία του περιβάλλοντος.

Πάρε μέρος στο Σεμινάριο Εκπαίδευσης Ομαδαρχών που διοργανώνει η ΕΛΙΞ και γίνε ένας από τους δεκάδες ομαδάρχες που κάθε καλοκαίρι συντονίζουν τα προγράμματα εθελοντικής εργασίας στην Ελλάδα.

Πριν κάνεις την αίτηση πρέπει να διαβάσεις:

1. την Περιγραφή Εργασίας Ομαδάρχη Διεθνών Ομάδων Εθελοντών και

2. την Αναλυτική Περιγραφή Προγραμμάτων Εθελοντικής Εργασίας 2019 στην Ελλάδα.

Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων: ΑΜΕΣΑ.

Για να κατοχυρώσεις μια θέση στην εκπαίδευση συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής και στείλτε το βιογραφικό σου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με την ένδειξη Leaders2019_όνοματεπώνυμο.

Το κόστος συμμετοχής στο σεμινάριο είναι 20 € και καλύπτει μέρος των εξόδων οργάνωσης. Η κατάθεση του ποσού συμμετοχής θα πραγματοποιηθεί μετά την επιβεβαίωση της συμμετοχής στο σεμινάριο από την ΕΛΙΞ.

Παρέχεται η δυνατότητα έκδοσης πιστοποιητικού συμμετοχής στο σεμινάριο.

 

Η ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων έχει λήξει.

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ