ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΕΡΓΟ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη εκδήλωση "job orientation" που πραγματοποιήθηκε στο εκπαιδευτικό κέντρο της ΕΛΙΞ στην Πατησίων.

Στο πλαίσιο του επαγγελματικού προσανατολισμού των παιδιών που παρακολουθούν το πρόγραμμα "Εκπαίδευση για την Ένταξη" που υλοποιούμε με την υποστήριξη της UNICEF και τη χρηματοδότηση της European Commission - Civil Protection & Humanitarian Aid, η ΕΛΙΞ φιλοξενεί επαγγελματίες από όλους τους κλάδους, ο οποίοι παρουσιάζουν την εργασία τους, απαντούν σε ερωτήσεις και εμπνέουν τα παιδιά ώστε να ανακαλύψουν την κλίση τους.

Στις 4/10 φιλοξενήσαμε τον φωτογράφο και κινηματογραφιστή Evan Maragkoudak, o oποίος και μίλησε στα παιδιά σχετικά με το επάγγελμα του, φέρνοντας τα σε επαφή με κάμερες και την τέχνη της φωτογραφίας.

Τον ευχαριστούμε θερμά !

Οι συναντήσεις αυτές θα συνεχιστούν και τις επόμενες εβδομάδες για άλλους επαγγελματικούς κλάδους.

elix lc patision orientation sem oct 2018 4 elix lc patision orientation sem oct 2018 1 elix lc patision orientation sem oct 2018 3

 

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ