ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

H EΛΙΞ οργανώνει ακόμη ένα τριήμερο σεμινάριο εκπαίδευσης ομαδαρχών για όσους θέλουν να ζήσουν την εμπειρία του συντονισμού μιας διεθνούς ομάδας εθελοντών στα πλαίσια ενός προγράμματος εθελοντικής εργασίας.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 8 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη και περιλαμβάνουν διάφορες θεματικές σχετικές με την διαχείριση εθελοντικών ομάδων, την επίλυση συγκρούσεων, τη διαπολιτισμική εκπαίδευση καθώς και πρακτικά θέματα οργάνωσης και συντονισμού μιας τέτοιας δράσης.

Το κόστος συμμετοχής είναι 40€. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Κατερίνα Τσεκούρα στο 210 3825506 ή στείλτε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως την Κυριακή 1 Ιουνίου.

Κάθε χρόνο η ΕΛΙΞ, διοργανώνει και υλοποιεί σεμινάρια εκπαίδευσης ομαδαρχών-εμψυχωτών, που θα αναλάβουν το συντονισμό ενός δεκαπενθημέρου προγράμματος εθελοντικής εργασίας, με εθελοντές από όλο το κόσμο, στην Ελλάδα.

Για το 2008 ήδη πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο στην  Αθήνα στις 22/05-25/05, ενώ οι εκπαιδευτές της ΕΛΙΞ ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους αγκαλιά με το εκπαιδευτικό υλικό τους και ανεβαίνουν στη Θεσσαλονίκη, 6-8 Ιουνίου.

Το ποσό συμμετοχής είναι 40€ και περιλαμβάνει έξοδα διατροφής και το εκπαιδευτικό υλικό που θα πάρουν οι συμμετέχοντες.Τα σεμινάρια έχουν κυρίως βιωματικό χαρακτήρα και πραγματοποιούνται από ειδικούς στο χώρο των προγραμμάτων εθελοντικής εργασίας.

Τα θέματα των εκπαιδεύσεων είναι:
Ρόλος Ομαδάρχη
Δυναμική Ομάδας
Διαχείριση Εθελοντών
Επίλυση Συγκρούσεων
Διαπολιτισμική Επικοινωνία
Πρώτες Βοήθειες
Οικονομική Διαχείριση
Διαχείριση Εργασίας
Διαχείριση Διαμονής, Διατροφής,  Ελεύθερου Χρόνου Εθελοντών

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε νέους άνω των 18 ετών, που θέλουν να γνωρίσουν από την αρχή πως διοργανώνεται και υλοποιείται ένα διεθνές πρόγραμμα εθελοντικής εργασίας και να έχουν τη δυνατότητα όχι μόνο να αναλάβουν την ευθύνη της λειτουργίας του αλλά και να απολαύσουν την ευχαρίστηση που δίνει η τελική του επιτυχία.
Απαραίτητες προϋποθέσεις : η καλή γνώση αγγλικών, η ικανότητα συνεργασίας σε ομαδικό περιβάλλον, η ανάπτυξη πρωτοβουλιών.

Για περισσότερες πληροφορίες μιλήστε με τη Κατερίνα στο 210 3825506 ή στείλτε της e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως 1 Ιουνίου για το σεμινάριο της Θεσσαλονίκης.

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ