ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΕΡΓΟ

Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017: Ξεκινώντας από το Αγρίνιο φτάνω στο Ελ. Βενιζέλος.

Τα συναισθήματα ανάμεικτα. Είναι η πρώτη φορά που συνεργάζομαι με την ΕΛΙΞ σε ένα πρόγραμμα, και φυσικά, το άγχος, η αγωνία καθώς βέβαια κι ενθουσιασμός κυριαρχούν.

Με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες έχουμε έρθει σε μια πρώτη επαφή μέσω τηλεφώνου και social media. Καταλαβαίνω ότι θα είναι μια πολύ ωραία παρέα με πνεύμα ομαδικότητας και καλής διάθεσης, όπως και αποδείχθηκε κατά τη διάρκεια του προγράμματος στη Γαλλία.

Μέσα από το πρόγραμμα κατάλαβα ότι η συλλογική δουλειά απαιτεί προσωπική προσπάθεια, κι αυτό μερικές φορές είναι ακόμη πιο δύσκολο. Πιο δύσκολο επειδή πρέπει το “Εγώ” να erasmus plus logo 2ενσωματωθεί στο “Εμείς”. Όμως η καλή διάθεση που υπήρχε από τους συμμετέχοντες όλων των χωρών βοήθησε ώστε να περάσουν τρεις εβδομάδες, όχι μόνο ευχάριστα αλλά και με μια αυξημένη αίσθηση δημιουργίας. Καταφέραμε να οργανώσουμε παραστάσεις, να δημιουργήσουμε τη δική μας μουσική.

Μείναμε τρεις εβδομάδες στο “Le Bugue. Επισκεφθήκαμε τις γύρω περιοχές, γνωρίσαμε ανθρώπους και δώσαμε τις μικρές μας παραστάσεις.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ελληνική ομάδα, που ήταν όλοι τους καταπληκτικοί, και τους ανθρώπους που συνέβαλαν για να δημιουργηθεί αυτό το πρόγραμμα.

Μάθαμε κάποια πράγματα, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι ΟΛΟΙ μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε κάτι ξεχωριστό.

ye-france-reaching-our-dreams-2017-11
ye-france-reaching-our-dreams-2017-22
 • ye-france-reaching-our-dreams-2017-11
 • ye-france-reaching-our-dreams-2017-22
 • Σχετικά Άρθρα

  Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
  Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

  Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
  Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ