ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΕΡΓΟ

Αν έχεις συμμετάσχει ήδη σε ένα πρόγραμμα της ΕΛΙΞ είναι πολύ δύσκολο να μην θέλεις να κάνεις αίτηση και για περισσότερα!

Έτσι λοιπόν, μετά από τη διαδικασία επιλογής για το πρόγραμμα ‘’Let’s Team’’, βρεθήκαμε όλοι μαζί στην πόλη Lecce της Ιταλίας.

Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα αυτό είχε να κάνει με τον αθλητισμό και τις εξωτερικές δραστηριότητες για την προώθηση της υγιεινής συμπεριφοράς, καθώς επίσης και της συνεργασίας, της επικοινωνίας και της εμπιστοσύνης σε ανθρώπους που γνώριζες για πρώτη φορά στη ζωή σου.

Άτομα με διαφορετική γλώσσα, διαφορετική κουλτούρα και με μοναδικό κοινό γνώμονα την όρεξη για νέες εμπειρίες και φυσικά νέες φιλίες!

Έτσι και έγινε! Οι πολλές δραστηριότητες , τα ομαδικά “energizers” και οι ατέλειωτες ώρες συζητήσεων μας έφεραν όλους πιο κοντά με αποτέλεσμα τις τελευταίες μέρες να κανονίζουμε τα επόμενα ταξίδια μας στην Ισπανία, τη Βουλγαρία, την Ρουμανία και φυσικά ένα λατρεμένο reunion στην πανέμορφη Ιταλία το συντομότερο.

Ήμασταν σχετικά άτυχοι με τον καιρό, η βροχή ήταν συνεχής και αυτό ήταν τo μοναδικό αρνητικό σημείο κατά τη διάρκεια του προγράμματος, που μας εμπόδισε να πραγματοποιήσουμε όλες τις εξωτερικές δραστηριότητες. Ωστόσο, οι διοργανωτές έκαναν τα αδύνατα δυνατά να επανασχεδιάσουν το πρόγραμμα έτσι ώστε να είναι δυνατή η πραγματοποίησή του και σε εσωτερικό χώρο.

Η αστείρευτη όρεξη, η θετική ενέργεια, η καλή θέληση, η μοναδική διαπολιτισμική εμπειρία με συνεργασία και ομαδικότητα από όλους και όλες είναι αυτά που σίγουρα θα μείνουν αξέχαστα για όλους τους συμμετέχοντες!

Ευα Κ., Eλένη Π., Ειρήνη Κ., Σοφία Μ., Γρηγόρης Τ. και Έμμα Κ.

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ