ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΡΓΟ

Θέλετε να αυξήσετε σημαντικά την ευκινησία σας, τη δύναμη σας και τη γενική υγεία σας; Ελάτε να συμμετάσχετε στα δωρεάν μαθήματα της capoeira της Βραζιλίας.

Τι είναι η Capoeira; Η Capoeira είναι μια τέχνη, άθλημα και πολιτιστική κληρονομιά που συνδυάζει πολεμικές τέχνες, χορό και μουσική και παίζεται σαν παιχνίδι.

Αναπτύχθηκε από υποδουλωμένους Αφρικανούς που μεταφέρθηκαν στη Βραζιλία από τη Δυτική Αφρική από πορτογάλους αποίκους στα μέσα της δεκαετίας του 1500.

Η κύρια ιδέα του μαθήματος είναι να διασκεδάσετε, να κάνετε μια υγιεινή προπόνηση και να ανακαλύψετε αυτό το παραδοσιακό άθλημα.

Δεν είναι απαραίτητη η εμπειρία. Καλωσορίζουμε τους μαθητές όλων των επιπέδων, όλων των ηλικιών ή φύλων, να βιώσουν αυτό το όμορφο μίγμα χορού, πολεμικών τεχνών, μουσικής και ακροβατικών.

Μπορείτε να συμμετάσχετε ανά πάσα στιγμή! Απλά πρέπει να εγγραφείτε, δωρεάν, στον πολυχώρο p^2 της Έλιξ στην οδό Πατησίων 20-22 στον 2ο όροφο.

Τα μαθήματα αυτά, που παρέχονται από δάσκαλο με καταγωγή από τη Βραζιλία στα αγγλικά και τα πορτογαλικά, και θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, από τις 18:00 έως τις 19:30, στην αίθουσα δραστηριοτήτων του πολυχώρου p^2 της ΕΛΙΞ.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου.

Για να εγγραφείτε πατήστε εδώ και ακολουθήστε τις οδηγίες.

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ