ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγραψαν για την ΕΛΙΞ

Άρθρα, σε γραπτό και ηλεκτρονικό τύπο σχετικά με την ΕΛΙΞ και το έργο της.

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο της ΕΛΙΞ στην Πατησίων επισκέφθηκε η δημοσιογράφος Νικολία Αποστόλου, η οποία και συνομίλησε με τα στελέχη του προγράμματος «Εκπαίδευση για την Ένταξη» που υλοποιούμε με την υποστήριξη της UNICEF, του Διεθνή Οργανισμού Μετανάστευσης και της DG HOME.

Η δημοσιογράφος συνομίλησε και με τα παιδιά τα οποία μίλησαν για τις δυσκολίες που αντιμετοπίζουν στην Ελλάδα αλλά κυρίως για τα όνειρά τους.

Τα εκπαιδευτικά κέντρα της ΕΛΙΞ στην οδό Πατησίων, αλλά και στην ανοικτή δομή φιλοξενίας στον Ελαιώνα επισκέφθηκε η δημοσιογράφος Νικολία Αποστόλου, η οποία και αποτύπωσε την εμπειρία της σε άρθρο που δημοσιεύθηκε στην ευρωπαϊκή ηλεκτρονική έκδοση της USA Today.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο ένθετο «Enjoy» της κυριακάτικης έκδοσης της εφημερίδας «Δημοκρατία» έδωσε η πρόεδρος του ΔΣ και ιδρύτρια της ΕΛΙΞ, κα Ελένη Γαζή.

Άρθρο της σημερινής (14/8/16) Le Monde για το πρόγραμμα της ΕΛΙΞ "πάμε Σχολείο!".

Ένα πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης και εκπαίδευσης των παιδιών από τον καταυλισμός προσφύγων του Ελαιώνα στο 87ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης με την υποστήριξη του Finn Church Aid.

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ