ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ

PROJECT YOGA

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΡΓΟ

Η ΕΛΙΞ διοργάνωσε στο πλαίσιο του «Project Yoga» που υλοποιεί σε συνεργασία με την Finn Church Aid, ένα διήμερο σεμινάριο Γιόγκα ειδικά για παιδιά με τη συμβολή της διεθνούς φήμης Ισπανίδας δασκάλας, Cayetana Rodenas, στις 25 και 26 Απριλίου.

Συνολικά 43 άτομα ωφελήθηκαν από τη συγκεκριμένη δράση μας, ανάμεσα τους και 21 παιδιά προσφύγων και μεταναστών που παρακολουθούν τα προγράμματα μη-τυπικής εκπαίδευσης της ΕΛΙΞ τα οποία υλοποιούνται με την υποστήριξη της UNICEF και της DG ECHO.

Τα παιδιά έπαιξαν, εκφράστηκαν και κοινωνικοποιηθήκαν μέσω της ενασχόλησης τους με την γιόγκα, ενώ και κάποιοι δάσκαλοι τους είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν για λίγο και να ευχαριστηθούν μια τόσο δημιουργική απασχόληση.

Η Cayetana Rodenas γεννήθηκε στην Μαδρίτη της Ισπανίας και ασχολήθηκε από νεαρή ηλικία με τις τέχνες, το θέατρο και τον χορό. Η γιόγκα μπήκε στη ζωή της όταν μετακόμισε στην Αυστραλία, όπου και διδάχθηκε Ashtanga και Vinyasa Flow Yoga, ενώ αμέσως μετά εξειδικεύθηκε στη γιόγκα για παιδιά παρακολουθώντας σχετικά σεμινάρια.

Τα τελευταία έξι χρόνια εργάζεται ως RainbowKids Yoga Ambassador in Europe.

yoga project elix fca march 2018 1 yoga project elix fca march 2018 2 yoga project elix fca march 2018 3

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ