ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

First Reception Service in Greece

Η ΕΛΙΞ στην προσπάθεια της να ανταποκριθεί με αρτιότητα, στην αντιμετώπιση των τεράστιων και συνεχώς αυξανόμενων αναγκών που έχουν δημιουργηθεί από τις μεγάλες ροές προσφύγων και μεταναστών ολοκλήρωσε την εγγραφή της στο Μητρώο του άρθρου 9 παρ. 5 του Ν. 3907/2011 που τηρεί η Υπηρεσία Πρώτης Υποδοχής.

Στόχος μας είναι να συμβάλουμε με το δυναμικό και την εμπειρία της οργάνωσής μας καθώς και την χρήσιμη συμβολή των εθελοντών μας στην βελτίωση των συνθηκών που βιώνουν οι άνθρωποι αυτοί και κυρίως οι πιο ευάλωτες ομάδες, τα παιδιά και οι νέοι.

Για την επίτευξη αυτού του στόχου θα υποστηρίξουμε τις δράσεις της Υπηρεσίας Πρώτης Υποδοχής και θα συνεργαστούμε με τους φορείς που εμπλέκονται στο δύσκολο αυτό έργο. 

Η σχετική απόφαση της Υπηρεσίας Πρώτης Υποδοχής.

Αποστολή της Υπηρεσίας Πρώτης Υποδοχής είναι η αποτελεσματική διαχείριση των υπηκόων τρίτων χωρών που εισέρχονται παρανόμως στην χώρα, σε συνθήκες σεβασμού της αξιοπρέπειάς τους, με την υπαγωγή τους σε διαδικασίες πρώτης υποδοχής.

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ