ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΡΓΟ

Στις 22 Απριλίου η ΕΛΙΞ είναι προσκεκλημένη στην συνεδρίαση του συμβουλίου των μελών (Council of Members) του European Youth Forum (EYF) στις Βρυξέλλες για να παρουσιάσει το έργο και την κοινωνική προσφορά της για την βελτίωση της ζωής των νέων στην Ελλάδα.

Η ΕΛΙΞ από το 1987 πραγματοποιεί δράσεις με κοινωνικό αντίκρισμα, με την συνδρομή και διεθνών ομάδων εθελοντών και αντικείμενα την προστασία του περιβάλλοντος, τη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς, την προώθηση του πολιτισμού και την κοινωνική προσφορά.

Η ΕΛΙΞ ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του EYF/YFJ για την παρουσίαση εθνικών οργανώσεων με αξιοσημείωτες δράσεις σε τοπικό και εθνικό επίπεδο και επελέγη να παρουσιάσει το έργο της μπροστά στην ολομέλεια του συμβουλίου που αποτελείται από τους εκπροσώπους των εθνικών συμβουλίων νεολαίας και διεθνών δικτύων νεολαίας όπως το δίκτυο ALLIANCE of European Voluntary Service Organisations μέλος του οποίου αποτελεί η ΕΛΙΞ από το 1992.

Η παρουσίαση θα εστιάσει στην εφαρμογή του προγράμματος εκπαιδευτικής υποστήριξης νέων προσφύγων που υλοποιείται από την ΕΛΙΞ σε συνεργασία με τη Finn Church Aid (FCA) και την Εκκλησία της Σουηδίας και με τη χρηματοδότηση της UNICEF.

Το European Youth Forum είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα οργανώσεων νεολαίας αποτελούμενη από 100 μέλη – διεθνείς οργανώσεις νεολαίας και εθνικά συμβούλια νεολαίας. Μέσω του European Youth Forum εκπροσωπούνται δεκάδες εκατομμύρια νέων από όλη την Ευρώπη.

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ