ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΡΓΟ

Στη λίστα με τα υποδειγματικά προγράμματα που πραγματοποιήθηκαν στη Ελλάδα στο πλαίσιο του Erasmus+, συμπεριλαμβάνεται το "Peace Action Week - Making Change Happen" που υλοποιήθηκε από την ΕΛΙΞ.

Το ΙΝΕΔΙΒΜ δημιούργησε και παρουσιάζει μια έκδοση με τις λεγόμενες “καλές πρακτικές” ή “επιτυχημένες ιστορίες” που έχουν υλοποιηθεί στην Ελλάδα και στη σελίδα 21 βρίσκεται το πρότζεκτ της ΕΛΙΞ, μετά και την υψηλή βαθμολογία που έλαβε στον σχετικό απολογισμό.

Προγράμματα "καλές πρακτικές" χαρακτηρίζονται αυτά που λόγω της άρτιας διοργάνωσης τους αποτελούν παραδείγματα και πηγή έμπνευσης για άλλους φορείς και ενδιαφερόμενα άτομα που δραστηριοποιούνται στον τομέα της νεολαίας.erasmus plus

Το "Peace Action Week - Making Change Happen" διοργανώθηκε από την ΕΛΙΞ από τις 23 μέχρι τις 30 Μαρτίου 2017 στην Αθήνα, στο πλαίσιο της διεθνούς εκστρατείας με τίτλο “Raising Voice – Raising Peace” υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που συντόνιζε το δίκτυο Coordinating Committee of International Voluntary Service (CCIVS) και είχε στο επίκεντρο της τα δικαιώματα των μεταναστών, των προσφύγων και των δικαιωμάτων ως πολίτες.

Το σεμινάριο συγκέντρωσε 28 άτομα που εργάζονται στον τομέα της νεολαίας από 7 διαφορετικές χώρες (Ελλάδα, Γαλλία, Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Ουγγαρία και Σλοβακία), προερχόμενοι από 8 οργανώσεις εταίρους της ΕΛΙΞ.

erasmus plus Booklet best practises 2019

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ