ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΡΓΟ

Η ΕΛΙΞ έχει την τιμή να συμμετέχει στην εκδήλωση με τίτλο "Volunteering and Inclusion of Refugees" που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29/11 στις Βρυξέλλες και διοργανώνεται από 5 διεθνείς οργανώσεις μεταξύ των οποίων το Διεθνές Σώμα Προσκόπων και το European Youth Forum.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν προγράμματα με στόχο την κοινωνική ένταξη προσφύγων που κατά την υλοποίηση τους έχουν υποστηριχθεί από εθελοντές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, μόνο τον τελευταίο χρόνο, η ΕΛΙΞ έχει καταφέρει να συμπεριλάβει στα προγράμματα υποστήριξης προσφύγων που υλοποιεί, πάνω από 58 εθελοντές που προσέφεραν συνολικά πάνω από 2.150 ώρες εθελοντικής εργασίας, ανεκτίμητη βοήθεια για την υλοποίηση του έργου της οργάνωσης στις δράσεις αυτές που υλοποιεί.

Η εκδήλωση φιλοξενείται από τους: European Volunteer Centre (CEV), European Youth Forum, Volonteurope, World Association of Girl Guides and Girl Scouts (WAGGGS), World Organization of the Scout Movement (WOSM).

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ