ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΡΓΟ

Το αργυρό βραβείο στην κατηγορία "Πρόσφυγες - Μετανάστες" κέρδισε φέτος η ΕΛΙΞ στο Φεστιβάλ Εθελοντισμού Skywalker για το πρόγραμμα "Εκπαίδευση για την Ένταξη: Ποιοτική μάθηση και μη τυπική εκπαίδευση για παιδιά, πρόσφυγες και μετανάστες, στην Ελλάδα" που υλοποιεί η ΕΛΙΞ με την υποστήριξη της UNICEF και τη χρηματοδότηση της DG ECHO στην Αττική.

 

Κύριο ρόλο στη βράβευση του προγράμματος της ΕΛΙΞ που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 3-17 ετών, καθώς και στους γονείς τους, έπαιξε η ενεργός συμμετοχή των δεκάδων εθελοντών της οργάνωσης που για μια ακόμη φορά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να υποστηρίξουν την υλοποίηση των δράσεων μας.

Πιο συγκεκριμένα, 53 εθελοντές λειτούργησαν συμπληρωματικά στους 54 εκπαιδευτικούς του προγράμματος, προσφέροντας στην εκμάθηση της ελληνικής και της αγγλικής γλώσσας στους γονείς των παιδιών, στα εκπαιδευτικά κέντρα της ΕΛΙΞ στον αστικό ιστό και πιο συγκεκριμένα στα σχολεία που έχουν παραχωρηθεί από τον Δήμο Αθηναίων στο πλαίσιο του προγράμματος "Ανοιχτά Σχολεία".

Το βραβείο παρέλαβε για την ΕΛΙΞ η Διευθύντρια της οργάνωσης, κα Judith Wunderlich-Antoniou.

Judith Wunderlich-Antoniou paralambanei to vraveio gia tin ELIX

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ