ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΕΡΓΟ

Ανταλλαγή νέων, "Trash Rash: Music out of Trash " στην Γερμανία

Το Trash Rash είναι ένα πρόγραμμα ανταλλαγή νέων- στο πλαίσιο της δράσης 1.1 Νεολαία  σε Δράση, το οποίο θα λάβει χώρα κοντά στην πόλη Freiberg/Saxonia της Γερμανίας, από τις 22/07- 02/08/2011.

 

Στο πρόγραμμα θα συμμετάσχουν 25 νέους από την Βουλγαρία, τη Γερμανία, την Ελλάδα, την Ιταλία και τη Τουρκία.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ: Αναζητούνται τέσσερις Έλληνες νέοι από 18 μέχρι 25 χρόνων

ΣΤΟΧΟΣ: Η δημιουργία μουσικών οργάνων με την χρήση ανακυκλώσιμων υλικών. Στο τέλος του προγράμματος θα διεξαχθεί συναυλία σε χώρο του φεστιβάλ «Sun Flower» με τα μουσικά όργανα που έφτιαξαν οι συμμετέχοντες κατά την διάρκεια του προγράμματος. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την προετοιμασία, τους στόχους και το πρόγραμμα εσωκλείονται στο συνημμένο αρχείο "Trash Rash - YOUTH EXCHANGE CALL".

FACTS: Η διαμονή και η διατροφή καλύπτονται από την διοργανώτρια οργάνωση. Οι συμμετέχοντες επιβαρύνονται με το 30% των ταξιδιωτικών εξόδων καθώς και με το ποσό συμμετοχής των 100€ προς την ΕΛΙΞ

Δηλώστε συμμετοχή μέχρι τη Πέμπτη,30 Ιουνίου 2011 στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. συμπληρώνοντας πλήρης τη συνημμένη φόρμα "TRASH RASH – Expression of Interest – ELIX"

Νεολαία σε Δράση

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ