ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΕΡΓΟ

H ΕΛΙΞ εγκαινιάζει μια νέα συνεργασία με την Γερμανική οργάνωση Wilde Rose e.V. στην οποία θα αναπτύξουμε κοινές πρωτοβουλίες και δράσεις.

Στα πλαίσια αυτή της συνεργασίας αναζητά 10 νέους ηλικίας από 16 έως 21 ετών, που θα συμμετέχουν στην Διαπολιτισμική Συνάντηση Νέων “Inclusives Jugendwintercamp” στο Geretsried της Βαυαρίας από 24/12 έως 4/1/2015.

Η Wilde Rose (το Άγριο Ρόδο), είναι μία διαπολιτισμική οργάνωση ενταγμένη σε ένα μεγάλο γερμανικό δίκτυο οργανώσεων για νέους που αγαπούν τη φύση και τη ζωή σε αυτή, τη μουσική και το χορό από όλο τον κόσμο, τη γνωριμία και τη συναναστροφή με όλους τους πολιτισμούς και συνήθειες.


Είναι μια οργάνωση που καλλιεργεί τη διαφορετικότητα, αντιπαλεύει το ρατσισμό και τους αποκλεισμούς και είναι υπέρ της αλληλεγγύης και της συνύπαρξης, της συμμετοχής και της ενσωμάτωσης – συμπερίληψης.xmas-camp-wilde-rose

Στις εκδηλώσεις που σχεδιάζει και πραγματοποιεί σε διάφορες χώρες περιλαμβάνει και νέους με αναπηρίες. οι οποίοι συμμετέχουν στις δραστηριότητες, που είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο, ανεξάρτητα από τις υποδομές και την προσβασιμότητα του χώρου που επισκέπτονται.

Στην συνάντηση αυτή θα συμμετέχουν νέοι από τις δύο χώρες και θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν σε πλήθος δραστηριοτήτων ενταγμένων στην φύση (outdoor activities) όπως περιπάτους στο βουνό, παιχνίδια στο χιόνι, θα οργανωθούν διάφορες διαπολιτισμικές δραστηριότητας, τραγούδια και συζητήσεις σε θέματα που αφορούν νέους, την διαφορετικότητα, την ανάγκη ύπαρξης ίσων ευκαιριών για όλους.

Θα είναι μια ευκαιρία για τους νέους που θα συμμετέχουν να δοκιμάσουν μια διαφορετική εμπειρία τις ημέρες των Χριστουγεννιάτικων διακοπών τους.

Οικονομικά στοιχεία:
Καλύπτεται πλήρως η διατροφή και διαμονή (http://www.jgh-geretsried.de/index.html) σε ένα πανέμορφο μέρος ανάμεσα στις Άλπεις και τη βαυαρική πρωτεύουσα, το Μόναχο (40 χλμ). Το κόστος μετακίνησης καλύπτεται από τους συμμετέχοντες.

Το ποσό συμμετοχής για το πρόγραμμα είναι 60€.

Για να δηλώσετε συμμετοχή πρέπει να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής το αργότερο έως τις 30 Νοεμβρίου και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

xmas-camp-wilde-rose xmas-camp-wilde-rose

 

xmas-camp-wilde-rose-promo-3 xmas-camp-wilde-rose-promo-4

germany-wilde-Rose-logo

 

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ