ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΕΡΓΟ

Από τις 9 έως τις 13 Δεκεμβρίου η ΕΛΙΞ συμμετείχε στο “Contact Making Seminar” υποδράση του προγράμματος με τίτλο "Increasing Our Youth Opportunities" στην περιοχή Marche-en-Fammene στο Βέλγιο.

Το σεμινάριο διοργάνωσε η βελγική οργάνωση CBB (Association des Compagnons Bâtisseurs,) με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής επιτροπής στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+.

Στο σεμινάριο συμμετείχαν 21 εκπρόσωποι 19 οργανώσεων-μέλη των δικτύων ALLIANCE of European Voluntary Service Organisations και South Easter European Youth Network (SEEYN) από 14 διαφορετικές χώρες.

Το σεμινάριο συγκέντρωσε εκπροσώπους οργανώσεων που ενδιαφέρονται να κάνουν ένα βήμα παραπέρα στην οργάνωση ανταλλαγών νέων (Youth Exchanges) και είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν τις εμπειρίες τους καθώς και καλές-καινοτόμες πρακτικές που εφαρμόζουν στην οργάνωσή τους.

Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες εργάστηκαν με σκοπό την ανάπτυξη και βελτίωση των δράσεων που υλοποιούν στο πλαίσιο του νέου προγράμματος Erasmus+ καθώς και την ενίσχυση της μελλοντικής συνεργασίας των εταίρων οργανισμών για την παροχή περισσότερων και ποιοτικότερων προγραμμάτων.

Καθορίστηκαν σαφώς όλες οι παράμετροι που θα πρέπει να τηρούνται κατά την διοργάνωση των προγραμμάτων και αναπτύχθηκαν-συμφωνήθηκαν κοινές μέθοδοι διαχείρισης των πληροφοριών, προετοιμασίας και παρακολούθησης των συμμετεχόντων καθώς και τρόποι για την από κοινού αξιοποίηση των αποτελεσμάτων μας.

Μπόνης Τηλέμαχος

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ