ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Η ΕΛΙΞ συμμετέχει την Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου στην 12η Γιορτή Εθελοντισμού και σας προσκαλεί να γιορτάσουμε παρέα με άλλες 40 Μη Κυβερνητικές οργανώσεις τον εθελοντισμό και την ενεργή συμμετοχή!

 Όλα αυτά στο Θησείο, στον Πεζόδρομος της Απ. Παύλου (πάνω από το σταθμό ΗΣΑΠ Θησείο), από τις 10.00 έως τις 19.00.

 

Έλα μαζί μας, μπορείς να βοηθήσεις στην στήριξη του περιπτέρου της ΕΛΙΞ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - "One day to make a difference!"

Με το μήνυμα αυτό 40 Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις σας προσκαλούν στην 12η Ημερίδα Εθελοντισμού σε μια ανοιχτή γιορτή αφιερωμένη στον Εθελοντισμό και την ανιδιοτελή προσφορά, την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου, από τις 10.00 π.μ. έως τις 19.00 μ.μ., στον πεζόδρομο Αποστόλου Παύλου στο Θησείο.


Η Γιορτή Εθελοντισμού είναι ανοιχτή σε όλους! Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το έργο των εθελοντικών οργανισμών, από τους ίδιους τους εθελοντές αλλά και μέσω ενημερωτικού υλικού. Θέατρο δρόμου, χορευτικά δρώμενα, δια δραστικά παιχνίδια, θα γεμίσουν με ρυθμό και ενέργεια τη Γιορτή του Εθελοντισμού.


Η ΕΛΙΞ συμμετέχει και φέτος στην Ημερίδα Εθελοντισμού και σας περιμένει όλους να επισκεφτείτε το περίπτερο και να ενημερωθείτε για τα προγράμματα εθελοντικής εργασίας σε Ελλάδα και εξωτερικό καθώς και για τις φθινοπωρινές δράσεις.


Αν ενδιαφέρεστε να στηρίξετε το περίπτερο της ΕΛΙΞ κατά τη διάρκεια της ημέρας, να γνωριστείτε με άλλους εθελοντές τις ΕΛΙΞ, να ενημερωθείτε για νέες ευκαιρίες εθελοντισμού σε Ελλάδα και Εξωτερικό αλλά και να ενημερώσετε και άλλους για της δράσεις της οργάνωσης, δηλώστε τη συμμετοχή σας στην φόρμα από κάτω για μια από τις ακόλουθες βάρδιες

1) 10.00 -13.00,
2) 13.00 -16.00,
3) 16.00 - 19.00

Όσοι εκδηλώσετε ενδιαφέρον θα λάβετε σχετική ενημέρωση και προετοιμασία την Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2014.

 

 

ΑΤΖΕΝΤΑ 12ης ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ
«One day to make a difference»
ΘΗΣΕΙΟ – ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ (κοντά στο σταθμό ΗΣΑΠ)

 

Έκθεση του έργου των συμμετεχόντων οργανισμών
από τις 10.00 ως τις 19.00, είσοδος ελεύθερη

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Κατά τη διάρκεια της Γιορτής οι επισκέπτες μας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν & να συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις όπως: Διαδραστικά παιχνίδια, street dancing, θέατρο δρόμου.

 

11.00 Καλωσόρισμα και παρουσίαση προγράμματος εκδηλώσεων από την εκπρόσωπο της Κίνησης Φορέων Εθελοντισμού κα Σέμη Γκούφα (Γ.Γ. του διοργανωτή «Νέα Ακρόπολη»)

11.10 Καλωσόρισμα από την Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, κα Κατερίνα Γιαννακοπούλου

11.30 – 18.00 εργαστήριο «Τέχνη με Δαχτυλικά Αποτυπώματα» από τον διοργανωτή της Γιορτής «ΕΔΡΑ»

12.00 Παρουσίαση – επίδειξη Α’ Βοηθειών από τον «Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό»

12.30 – 18.00 Ενημερωτικό παιχνίδι γνώσεων από την Μ.Κ.Ο «Κέντρο Ζωής» ενημέρωσης & προφύλαξης για το HIV με τίτλο «Παίζουμε με τον HIV?»

18.00 Μουσικοχορευτικό δρώμενο από τον διοργανωτή της Γιορτής «AIESEC»

18.30 happening από τον διοργανωτή της Γιορτής «Νέα Ακρόπολη»

19.00 Κλείσιμο της Γιορτής από εκπρόσωπο της Κίνησης Φορέων Εθελοντισμού

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ