ΣΥΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΣΗ

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ

Η ΕΛΙΞ φιλοξενεί από τις 24 έως τις 28 Ιανουαρίου τη διεθνή συνάντηση των επιτροπών και ομάδων εργασίας του δικτύου ALLIANCE of European Voluntary Service Organisations με τη συμμετοχή 17 διεθνών οργανώσεων εθελοντισμού, μελών του δικτύου.

 

Η ALLIANCE είναι το μεγαλύτερο διεθνές δίκτυο οργανώσεων που δραστηριοποιούνται στον χώρο του εθελοντισμού στην Ευρώπη.

Στο πλαίσιο αυτό λειτουργούν πολυάριθμες ομάδες εργασιών και επιτροπών, με σκοπό την ανάπτυξη κοινών πρακτικών, νέων ιδεών και την ενίσχυση και βελτίωση του έργου των οργανώσεων-μελών του δικτύου.

H ΕΛΙΞ, συμμετέχει στην Εκτελεστική Επιτροπή του δικτύου, εκλεγμένη ως μέλος από τον Νοέμβριο 2018. Επιπλέον, έχει αναλάβει τον συντονισμό της μόνιμης ομάδας εργασίας Access for All (A4AWG), που είναι επιφορτισμένη με την προώθηση των πολιτικών ενσωμάτωσης του δικτύου, εγκεκριμένες από τη Γενική Συνέλευση των μελών σχετικά, με την ενίσχυση της ένταξης των εθελοντών που έχουν περιορισμένες ευκαιρίες συμμετοχής στο διεθνές εθελοντικό κίνημα.

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ