ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ

Η ΕΛΙΞ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ (Νο 4-2020)

Η «ΕΛΙΞ-Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας», αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος “Εκπαίδευση για την Ένταξη: Ποιοτική μάθηση και μη τυπική εκπαίδευση για πρόσφυγες και μετανάστες, παιδιά και ενήλικες, στην Ελλάδα», με την υποστήριξη της UNICEF, καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν προσφορές για την προμήθεια τεχνολογικού εξοπλισμού και περιφερειακών (ταμπλέτες ηλεκτρονικών υπολοστικών-tablets, θήκες για τις ταμπλέτες ηλεκτρονικών υπολογιστών και ακουστικά) που θα χρησιμοποιηθούν για δράσεις μη τυπικής εκπαίδευσης στα εκπαιδευτικά κέντρα, προσφύγων και μεταναστών, παιδιών και ενηλίκων.

Κατάθεση φακέλου προσφορών μέχρι την Τρίτη 7 Απριλίου και ώρα 12:00 στην διεύθυνση Βερανζέρου 15, 5ος όροφος, 10677, Αθήνα, με την ένδειξη «Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την προμήθεια τεχνολογικού εξοπλισμού στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος “Εκπαίδευση για την Ένταξη: Ποιοτική μάθηση και μη τυπική εκπαίδευση για πρόσφυγες και μετανάστες, παιδιά και ενήλικες, στην Ελλάδα» (Νο 4-2020)

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Ιλιάδα Κουμούτση, 2103825506, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος εδώ.

Δείτε το Παράρτημα Ι- Υπόδειγμα Αίτησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος εδώ.

Δείτε το Παράρτημα IΙ- Υπόδειγμα Τεχνικής Προσφοράς εδώ.

Δείτε το Παράρτημα ΙΙI- Υπόδειγμα Οικονομικής Προσφοράς εδώ.

Δείτε το Παράρτημα ΙV- Προσχέδιο Σύμβασης εδώ.

ελιξ UNICEF, IOM

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ